Connect with us

Video

VIDEO | Un avion militar spaniol s-a prăbuşit în mare, luni dimineaţă, în sud-estul ţării.

Published

on

Un avion militar spaniol s-a prăbuşit în mare, luni dimineaţă, în sud-estul ţării. Potrivit forţelelor aeriene spaniole, pilotul a murit, relatează Reuters.

Avionul C-101, folosit la antrenamente, s-a prăbuşit în apropiere de La Manga la scurt timp după ora 07.30 GMT. Cauza prăbuşirii încă nu este cunoscută.

Pilotul, care era singur în cockpit, era instructor de zbor.

Iniţial, autorităţile au anunţat că pilotul a reuşit să se ejecteze şi era căutat de ambarcaţiunile de salvare.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu momentul prăbuşirii avionului.

Trei plaje din zonă au fost închise publicului după ce resturi ale avionului au ajuns la mal.

Duminică, şapte persoane au murit după o coliziune între un elicopter şi un avion de mici dimensiuni, la Mallorca.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Essential News

VIDEO | Dan Barna, a comis o gafă, la Târgu-Jiu, acolo unde se afla în campanie electorală. A confundat Gorjul cu Valea Jiului!

Published

on

Dan Barna, a comis o gafă, la Târgu-Jiu, acolo unde se afla în campanie electorală. Barna a confundat Gorjul cu Valea Jiului!

Vorbind despre minerii din Gorj, Barna a explicat că USR îi susține pe cei din …Valea Jiului.

Gorj și Hunedoara sunt județe învecinate, ambele având mine de cărbune, dar mereu au fost separate ca entități.

”Îi susținem, știu că este și aceea inițiativă în Parlament cu reducerea vârstei de pensionare, care ar mai elimina puțin din presiunea socială. Susținem orice măsură care ameliorează situația din Vale (sic!), din zonă”, a spus Dan Barna.

Continue Reading

Celeb News

Momentul în care Mario Iorgulescu spulberă o altă mașină, cu 240 km/h: “L-a facut praf. L-am găsit ca o legumă!”

Published

on

Detalii şocante ies la iveală! Ce a făcut Mario Iorgulescu, cu doar 48 de ore înainte de accident.

Cu aproximativ 48 de ore înainte de tragedia în care un bărbat şi-a pierdut viaţa în accidentul care ar fi fost provocat de fiul şefului de la Ligă, Mario Iorgulescu s-a distrat la botezul nepotului lui Romică Ţociu.

Continue Reading

Business

VIDEO | INTERNATIONAL BUSINESS FORUM, 5 September 2019, Palatul Parlamentului.

Published

on

A doua ediție a INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – IBF, va fi organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în data de 5 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului. Conferința IBF se adresează antreprenorilor români care vor să-și internaționalizeze afacerile și doresc să identifice oportunități de dezvoltare pe noi piețe.

Dezvoltarea companiilor românești, consolidarea relațiilor comerciale cu parteneri străini, expansiunea pe piețele din întreaga lume și extinderea investițiilor în economia românească sunt principalele obiective ale Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în zona diplomației comerciale și a susținerii mediului de afaceri.

La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri autohton, ai Corpului Diplomatic (ambasadori și consilieri economici acreditați la București), precum și consilierii economici ai României din străinătate, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, patronatelor și ai camerelor de comerț.

Participanții, români și străini, vor avea posibilitatea de a afla particularitățile diverselor piețe de desfacere, facilitățile fiscale, detalii despre pachetul legislativ din țările de origine, etc., în scopul identificării viitorilor parteneri de business, pentru crearea de noi afaceri sau dezvoltarea celor deja existente.

Totodată, reprezentanțele diplomatice de la București vor avea posibilitatea să-și organizeze standuri de țară pe toată durata evenimentului.

La ediția IBF 2019 domeniile de discuție din cadrul panelurilor vor fi: mentoring pentru start-up, internaționalizarea IMM-urilor, comerț exterior – MoU și piețe externe, e-commerce, e-guvernare, IT&C și R&D, banking, smart city și mobilitate urbană, fonduri europene 2014-2020/2021-2027 și produse românești pe piețe internaționale.

Prin organizarea acestui eveniment atât în sesiune plenară, cât și în paneluri specifice, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat devine one-stop-shop între reprezentanții companiilor românești și investitorii străini, având ca principală țintă dezvoltarea capacității de export și investițiile mediului de afaceri românesc pe piețele externe.

“Astăzi la International Business Forum am lansat conceptul noului program #StartExport.

Va fi un program dedicat antreprenorilor care doresc să exporte. Un program de educare și pregătire pentru înțelegerea mai bună a felului în care putem ataca piețe noi cu succes. Un program care să aducă informația și experiența Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat mai aproape de companiile românești. Vom învăța despre cum să ne pregătim pentru participarea la o expoziție internațională sau pentru discuțiile cu reprezentanții altor culturi de business sau despre cum sä folosim rețeaua consilierilor economici.

Oportunitățile create de diplomația comercială trebuie să fie fructificate de companiile românești. Rolul nostru este de a fi acei parteneri de care antreprenorii au nevoie.”, a punctat pe pagina sa de socializare, ministrul Mediului de Afaceri, Radu Oprea.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.