Connect with us

Video

Stirile DIGI24 HD 9 August 2018 (10:00)

Published

onStirile DIGI24 HD 9 August 2018 (10:00)

Aici va puteti abona la canal:
Vă invităm să ne trasmiteți știri, sesizări, fotografii și imagini video pe adresa digivox@digi24.ro, la numărul de telefon 031.400.24.24, pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304

Nu ezitati să ne urmariți și pe:

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Sursa: Youtube

Essential News

VIDEO | Un copil român a făcut furori în Parlamentul Marii Britanii, cu un discurs FANTASTIC!

Published

on

Victor Ciunca, un copil cu naționalitate română, a ridicat audienţa în picioare, după ce le-a cerut parlamentarilor din Parlamentul Marii Britanii să aloce mai multe fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală, potrivit observator.tv.
Victor Ciunca, fiul unor români emigraţi în Ţara Galilor, a reprezentat tinerii din Marea Britanie şi Ţara Galilor în Camera Comunelor, unde a ţinut un discurt entuziasmant. La finalul discursului, El a mulţumit pentru atenţie în limba română şi în limba galeză. Imediat, toţi cei prezenţi în Camera Comunelor s-au ridicat în picioare în urlale, aplaudându-l frenetic pe Victor.Mama băiatului, Diana, a postat pe Facebook discursul fiului ei şi a scris la final: “Victor Ciunca, sunt mândră de tine!”.

Continue Reading

Essential News

VIDEO | Trump a fost aspru criticat după ce a refuzat să meargă la cimitirul eroilor din Paris fiindcă ploua prea tare. “Atunci ploua cu gloanțe!”

Published

on

Donald Trump a fost aspru criticat după ce a refuzat să meargă la cimitirul eroilor din Paris fiindcă ploua prea tare. Internauții i-au dat exemplu un moment similar în care Justin Trudeau a refuzat umbrela la un moment omagial, chiar dacă turna cu găleata, a informat themirror.co.uk.

Trump are o problemă cu precipitațiile. Fie își lasă soția în ploaie, fie își anulează momente importante din același motiv.

“Atunci ploua cu gloanțe!”

În august 2017, Justin Trudeau a participat la o festivitate comemorativă a bătăliei de la Dieppe, din 19 august 1942, când Canada a pierdut 907 oameni, iar alți 586 au fost răniți.

„Când stăm aici în ploaie, gândindu-ne cât de neconfortabil trebuie să fie în aceste minute, când costumele noastre se udă și părul se udă și pantofii noștri se udă, cred că este cu atât mai potrivit că ne amintim în acea zi, în Dieppe, ploaia nu era ploaie – era o ploaie de gloanțe”, a declarat atunci Trudeau.

„Atunci, soldații au murit cu fața la dușman, iar inadecvatul Donald Trump nu a putut să sfideze vremea ca să-și arate respectul pentru cei căzuți”, a declarat Sir Nicholas Soames, strănepotul lui Winston Churchill.

foto: Washington Post

Continue Reading

Essential News

NEWS ALERT! Politia din Dubai a primit deja primul lot de motociclete zburatoare! [VIDEO]

Published

on

Politia din Dubai a primit deja primul lot de motociclete zburatoare, iar antrenamentele sunt in toi.

Motocicletele, produse de o companie din California, Hoversurf, pot decola si ateriza vertical, ceea ce poate ajuta politistii sa ajunga in locuri greu accesibile. Au o autonomie de zbor de 40 de minute si vor intra propriu-zis in serviciu din 2020, potrivit CNN.

Deocamdata sunt scolite doua echipaje, dar urmeaza sa intre la instructaj si altele. Compania producatoare a transmis ca poate furniza pentru moment 30 – 40 de motociclete, dar politia din Dubai are, pentru moment, drepturi exclusive, si poate comanda oricat.

Curand, si civilii vor putea comanda asa ceva contra sumei de 150.000 de dolari. Vor trebui insa sa dea niste teste pentru a se stabili daca pot conduce sau nu asa ceva.

Motocicletele model S3 2019 Hoverbike, care cantaresc circa 115 kilograme, au fost prezentate la un targ recent in Dubai, iar politia s-a aratat imediat interesata.

Motocicletele zboara cu o viteza de 90 de km/h si se pot ridica la circa 5 metri de la sol.

Compania producatoare a anuntat ca in aproximativ cinci luni va lansa si un vehicul zburator cu doua locuri, pe care il va pune in vanzare tot din 2020.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.