Connect with us

Video

Stirile DIGI24 HD 11 Septembrie 2018 (9:00)

Published

onStirile DIGI24 HD 11 Septembrie 2018 (9:00)

Aici va puteti abona la canal:
Vă invităm să ne trasmiteți știri, sesizări, fotografii și imagini video pe adresa digivox@digi24.ro, la numărul de telefon 031.400.24.24, pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304

Nu ezitati să ne urmariți și pe:

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Sursa: Youtube

Essential News

VIDEO | DEZASTRU! Momentul în care valuri de 10 metri lovesc o clădire din Tenerife!

Published

on

Populara destinație turistică Tenerife a fost lovită de valuri masive care au distrus balcoanele de la etajul al treilea al unor clădiri situate pe malul mării, relatează Sky News.

Imagini terifiante surprinse în Tenerife în timpul unui ciclon. Vântul puternic a format valuri uriașe, de peste 10 metri, care au ajuns până la etajul al treilea și au afectat serios balcoanele unor clădiri situate pe malul mării. 39 de persoane au fost evacuate și nimeni nu a fost rănit.

 

Ola arrancando barandas en balcones en el Marisol de Mesa del mar, Tenerife 🏢🌊🌊🌊

Embedded video

Ola arrancando barandas en balcones en el Marisol de Mesa del mar, Tenerife 🏢🌊🌊🌊

Sursa: Sky News

Continue Reading

Essential News

VIDEO | Primarul comunei Mihăeşti a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel!

Published

on

Primarul comunei Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, participa la o întrunire pe teme de anticorupție, în stațiunea Băile Felix, din județul Bihor. 

Camerele de supraveghere aflate în hotelul în care primarul PNL din județul Vâlcea era cazat a surprins momentul în care acesta a furat o perie electrică de curățat pantofi, potrivit gazetavalceana.ro.

Edilul a fost întrebat de reporterii Kanal D care este motivul pentru care a luat bunul în valoare de 500 de lei, iar Bărăzăgeanu a declarat că gestul a fost făcut în urma unui „pariu” și a reprezentat „o glumă proastă”.

Dacă nu va înapoia bunul furat, primarul comunei Mihăeşti riscă să se aleagă  cu dosar penal.

Continue Reading

Essential News

VIDEO | Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, neagă faptul că a făcut gesturi obscene în plenul Parlamentului.

Published

on

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, neagă faptul că a făcut gesturi obscene în plenul Parlamentului. Întrebat de mai multe ori de ce a făcut acel gest, Iordache a spus că “ni s-a părut”, potrivit platformei “libertatea”.

Întrebat în mod insistent de jurnaliști pentru cine și de ce a arătat degetul mijlociu, vicepreședintele Camerei Deputaților a precizat că avea doar mâinile ridicate.

„E un gest normal, am încheiat discuția”, a spus Iordache, la insistențele jurnaliștilor.

Gestul obscen al lui Florin Iordache a venit după ce, prin votul PSD-ALDE, au fost adoptate două ordonanțe de urgență în domeniul justiției, extrem de criticate de partenerii europeni.

Cu câteva minute înainte să facă gestul obscen, Florin Iordache a spus, în plenul Camerei Deputaților:

Nu este primul ales care face gesturi obscene în Parlamentul României. În iunie, senatorul USR Cristian Ghinea a făcut același gest către colegii de la PSD. Anterior, fostul deputat Gabriel Vlase a fost surprins spunând, la prezidiul Camerei Deputaților: „După ce m…e mi-ai dat, suge-o !”.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaților, modificat de PSD, după protestele USR, ‘este interzisă adoptarea de comportamente și limbaje denigratoare, rasiste sau xenofobe’.

 

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.