Connect with us

Video

Stiri astazi 16 Mai 2018 ora 10 DTv

Published

on

Essential News

VIDEO: Zi decisivă pentru PSD – ședința Comitetului Executiv. Cum se împart voturile pro și contra Liviu Dragnea.

Published

on

 

Comitetul Executiv al PSD se întrunește peste câteva ore pentru a tranșa disputa între cele două tabere aflate în conflict.

Ieri au fost ședințe la București și prin județe, iar unele organizații au ieșit public să spună că îl susțin pe Liviu Dragnea, în timp ce altele își mențin cererea ca acesta sa plece din fruntea partidului.

La aceasta ora, calculele arată că taberele sunt sensibil egale, dar sunt organizații despre care nu se știe în ce parte vor înclină balanța. De pe margine, fostul președinte al partidului, Victor Ponta a făcut publică o fotografie în care Dragnea stă lângă Laura Codruța Kovesi.

Toată ziua membrii PSD au discutat cu ce mandat merg la Comitetul Executiv în care se va discuta scrisoarea în care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Apele se despart, iar calculele momentului arata că cei 68 de membri de drept ai Comitetului Executiv se impart la limita între cei care îl susțin pe Liviu Dragnea și cei care i se împotrivesc.

Despre 20 de organizații nu avem niciun indiciu cu privire la intențiile de vot. Un mare semn de întrebare e în dreptul organizației Dolj, cu lideri cu greutate, precum Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, recunoscuți drept parteneri de nădejde ai lui Liviu Dragnea.

Source link

Continue Reading

Essential News

VIDEO: Tudose, un nou mandat pentru demisie.

Published

on

Mihai Tudose obţine o victorie personală deja: este noul preşedinte al PSD Brăila şi a primit mandat de la colegi să voteze de partea celor care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea. Alături de Tudose, Paul Stănescu, vicepremier şi vicepreşedinte PSD, a punctat pe numele Viorica Dăncilă. I-a cerut premierului să preia şi partidul în perioada următoare. Nu a primit încă răspuns.

PAUL STĂNESCU, vicepreşedinte PSD: “Eu am avut o discuție cu doamna prim-ministru și am rugat-o, în numele grupului, să fie de acord cu acest lucru, domnia-sa rămâne să ne spună dacă va fi de acord sau nu. Dar noi am rugat-o să rămână, în continuare, președinte interimar al partidului, și bineînțeles, obiectivul nostru principal este guvernarea. Ce trebuie să înțeleagă toți colegii noștri din țară, și nu numai de la Brăila: mesajul este de unitate a partidului, menținerea coaliției, menținerea guvernării, programul de guvernare”.

MIHAI TUDOSE, preşedinte PSD Brăila: “(n.r., întrebare: Veți cere eliminarea domnului Dragnea de la conducerea…?) Nu eliminarea, doamnă, că nu vrem să-l împușcăm. Îi cerem demisia”.

Source link

Continue Reading

Essential News

VIDEO: Adina Florea, audiată ca martor la Parchetul General.

Published

on

Adina Florea, propusă la conducerea DNA de către ministrul Justiției Tudorel Toader, a fost audiată ca martor, împreună cu alți procurori, la Parchetul General.

Procurorii au cerut date în dosarul legat de protocolul secret SRI-Parchetul General, publicat de Darius Vâlcov.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a anunţat recent că există o verificare in curs la Parchetul Curții de Apel Constanța.

În spațiul public au apărut informații că protocolul secret SRI-Parchetul General, publicat de Vâlcov pe Facebook, ar proveni de la această structură.

Source link

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.