Connect with us

Video

IOHANNIS A REVOCAT-O PE L.C. KOVESI!

Published

on

Essential News

Atac ȘOCANT în Italia: Fetița unei românce, împușcată în brațele mamei, la Roma! [VIDEO]

Published

on

 

Bebeluşul unei românce a fost împuşcat în spate, pe o stradă din Roma, în timp ce se afla în braţele mamei, incidentul fiind confirmat inclusiv de Ministerul de Externe român. Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au stabilit deja un cerc de suspecţi.

Românca se afla pe o stradă dintr-un cartier mărginaș al Romei, când a avut loc atacul. Își ținea în brațe fetița în vârstă de un an. Mama copilei a povestit că a auzit o pocnitură puternică, dar nu și-a dat seama ce se întâmplase. Însă, după câțiva pași, a observat rana din spatele copilului.

Micuța a fost transportată de urgență la spital. Potrivit presei italiene, copilul a suferit o intervenție chirurgicală, în timpul căreia a fost extras un corp străin metalic foarte asemănător cu bilele unui pistol cu aer comprimat.

Bebelușul a fost dus prima dată la spitalul Casilino, apoi transferat de urgență la Roma, cu o prognoză rezervată, unde se află încă spitalizat împreună cu mama lui.

Cazul a intrat și în atenția Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit acestuia, se fac demersuri în regim de urgență pe lângă autoritățile locale, pentru obținerea unor informații cu privire la circumstanțele producerii evenimentului.

Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au stabilit deja un cerc de suspecți în acest caz.

 

Mai multe detalii: aici

Continue Reading

Essential News

VIDEO: Corupția, combătută cu bani europeni!

Published

on

Fondurile câştigate pe un proiect european vor fi folosite timp de un an nu de către DNA, ci pentru stagii de pregătire, editarea unui manual de bune practici și campanii prin care cei vizaţi ar trebui să înţeleagă urmările faptelor de corupție.

Primăria Caracal este prima administrație locală din judeţul Olt care accesează fonduri europene pentru a combate corupţia în instituţie. Aleşii locali şi funcţionarii Primăriei Caracal vor afla ce nu ştiau: cum să nu încalce legea şi ce riscă, dacă obțin diverse foloase necuvenite.

Source link

Continue Reading

Video

Stirile DIGI24 HD 18 Iulie 2018 (22:00)

Published

onStirile DIGI24 HD 18 Iulie 2018 (22:00)

Romania, campioana europeana la scumpiri de 5 luni

Vă invităm să ne trasmiteți știri, sesizări, fotografii și imagini video pe adresa digivox@digi24.ro, la numărul de telefon 031.400.24.24, pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304

Nu ezitati să ne urmariți și pe:

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Sursa: Youtube

Continue Reading

Breaking News

Essential News34 de minute ago

NEWS ALERT! Procurorul general Augustin Lazăr încearcă să o convingă pe Anca Jurma să-și depună candidatura pentru un mandat definitiv la șefia DNA!

Anca Jurma a avut, în urmă cu două zile, o întâlnire cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm și cu...

Essential News45 de minute ago

BREAKING! Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare!

Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare în cadrul unei ceremonii organizate pe 18...

Essential NewsO oră ago

Dăncilă: “În august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov.”

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic...

Essential News2 ore ago

Cristina Tarcea spune că le-a cerut tuturor judecătorilor ca, până în septembrie, să motiveze toate condamnările!

Într-un interviu dat în exclusivitate pentru postul “Realitatea TV”, Cristina Tarcea spune că le-a cerut tuturor judecătorilor ca, până în septembrie, să...

Essential News2 ore ago

Buşoi, ATAC la Orban: “Sunt acuzat că nu sunt suficient de bun să mă lupt cu Firea. Asta este ori prostie crasă, ori rea intenţie!”

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a scris despre acuzaţiile care i s-au adus recent din interiorul partidului, potrivit cărora nu...

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.