Singurul sport care se mai joacă în prezent pe fosta arenă a lui FC Național este oina.

  • Luni, Ilie Năstase a susținut că el, Simona Halep și alte nume mari din tenis ar fi fost dați în judecată de Mugur Isărescu, pentru declarațiile în care au criticat felul în care BNR gestionează arenele din Complexul Cotroceni. Nasty a spus și că Isărescu le-ar fi cerut daune de 1 milion de euro în respectivul proces (Detalii AICI)
    În replică, BNR a arătat că, de fapt, tabăra foștilor și actualilor sportivi, printre care Năstase, Țiriac, Andrei Pavel, Simona Halep, a fost cea care a inițiat un proces având ca motiv de dispută respectivele arene.
  • La o căutare pe site-ul instanțelor, poate fi găsit doar procesul în care reclamanți sunt numele mari din sport de mai sus, iar pârâți sunt șefii BNR. Acesta a demarat în 2016 și a fost soluționat în 2018, în primă instanță, cu o decizie nefavorabilă lui Năstase&Co: „Respinge cererea având ca obiect daune morale ca nefondată”. Soluția poate fi atacată la Curtea de Apel.

 

Astăzi, Ilie Năstase și-a continuat atacurile la adresa lui Isărescu, folosind un limbaj deplasat. 

“Domnule, ce om este ăsta care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis și a stadionului din Cotroceni?

El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam. Dar îl lasă în paragină. Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis și mă doare sufletul”, a declarat Ilie Năstase.

”Eu și Țiriac poate murim mâine, poimâine, dar să rămână Halep și ceilalți să se bată cu ei, ca să rezolve problema arenelor BNR” , a declarat Ilie Năstase.