Connect with us

Sports

Rankings Tease – Rotoworld.com

Published

on

Rankings Tease – Rotoworld.com

Jesse Pantuosco gives a sneak peek of his position rankings in this week’s Bump and Run.

Rankings Tease – Rotoworld.com

Read more about “Rankings Tease – Rotoworld.com” here

Celeb News

BREAKING! Victor Becali, dus de urgență la Spitalul Floreasca!

Published

on

Reîncarcerat după ce a fost condamnat şi în dosarul „Mită pentru judecătoare”, Victor Becali a fost transportat de urgență la spital.

Direct din spatele gratiilor, Victor Becali a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca, unde medicii s-au ocupat imediat de el. Vărul lui Gigi Becali a plecat din celulă în miezul nopții de 22 mai, potrivit platformei Spynews.ro.

Fostul impresar FIFA se afla încă după gratii, după ce cererea lui de eliberare condiționată a fost respinsă.

Contestarea deciziei luată de magistraţii Sectorului 5 poate fi realizabilă în data de 27 august 2018. În dosarul legat de mita transferurilor, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Victor Becali la trei ani de închisoare, iar fratele său a fost condamnat la 7 ani şi 8 luni de închisoare.

Continue Reading

Sports

Două dintre marile forţe din Italia intră în luptă pentru semnătura lui Alvaro Morata!

Published

on


Transferat pe Stamford Bridge anul trecut de la Real Madrid în schimbul a 74 de milioane de euro, Alvaro Morata este pe picior de plecare. Juventus Torino şi-a manifestat deja interesul pentru a-l readuce pe spaniol în Italia, însă o nouă forţă din Serie A şi-a manifestat interesul pentru atacant.

Read more here

Continue Reading

Sports

Oh No!!! [VIDEO]

Published

on

For exclusive videos, pictures, and more, like us on Facebook and follow us on Twitter and Instagram. Send us your confidential tips at tips@deadspin.com, call our confidential tips hotline at (347) 746-8471, contact our writers directly, or use our anonymous SecureDrop system.

Read more…

Oh No

Read more about “Oh No” here

Continue Reading

Trending