Connect with us

Sports

Gigi Becali: “Sunt în post și nu vreau să acuz. Nu-mi venea să cred.”

Published

on

Vestea că golakeeperul Cristian Bălgrădean a semnat cu rivalii de la CFR Cluj l-a luat prin surprindere pe Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a uitat că a intrat în Postul Sărbătorilor Pascale și l-a desființat pe portar.

Într-o intervenței pe care a avut-o aseară la Digi Sport, latifundiarul din Pipera și-a pus multe semne de întrebare și nu a exlus varianta ca goalkeeperul să nu-și fi apărat corect șansele la Botoșani, acuzându-l direct pentru că a scăpat mingea în față la golul doi al moldovenilor marcat de Dugandzic.

„Eu când am vorbit cu Bălgrădean la telefon l-am înregistrat. Și îmi spunea că nu a avut ce să facă, că voia să ne spună, dar nu prea avea curaj. Cu siguranță cei de la CFR Cluj i-au spus să nu zică de nimeni. El îmi zicea că trebuia să mă anunțe clubul, cei de la CFR Cluj, așa l-au învățat să spună… că nu știe el regulamentul. Mi-a zis că mi-ar fi spus înainte de partida cu CFR Cluj. Nu stiu… Sunt în post și nu vreau să acuz. Nu-mi venea să cred. Vino și spune-mi că ai semnat! L-am întrebat dacă erai rezervă cu cine țineai? Adică i-au dat bani la semnătură și poate i-au dat de înțeles să se dea la o parte, mai în glumă mai în serios. Sau poate nu mai era concentrat. Poate zicea… «Dă, Doamne să iau un gol»! Aveam spionul în casă!”, a tunat finanțatorul FCSB.

După ce au aflat că goalkeeperul Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, Gigi Becali și Mihai Stoica și-au băgat portarul în ședință și i-au reproșat că nu i-a anunțat că a semnat cu altă echipă. Bălgrăddean era în ultimele șase luni de contract cu FCSB și conform regulamentului poate semna cu orice echipă. Gigi Becali a anunțat că nu va mai conta pe serviciile lui Bălgrădean.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sports

CIO a anunţat, luni, că Jocurile Olimpice de anul viitor, amânate din cauza pandemiei de Covid-19, vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

Published

on

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, luni, că Jocurile Olimpice de anul viitor, amânate din cauza pandemiei de Covid-19, vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

CIO a subliniat că evenimentul va purta titulatura de Jocurile Olimpice 2020, chiar dacă vor avea loc peste un an.

Forul a precizat şi datele de desfăşurare pentru Jocurile Paralimpice, care vor avea loc între 24 august şi 5 septembrie 2021.

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat, la 24 martie, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în perioada 24 iulie – 9 august, din cauza pandemiei de coronavirus.

Disputarea în vara anului 2021 nu este scutită de probleme. Anul viitor sunt programate două campionate mondiale, la atletism şi nataţie, sporturi de bază din programul JO, primele între 6 şi 16 august, în SUA, iar celelalte între 16 iulie şi 1 august, la Fukuoka, în Japonia. Acum, aceste două competiţii majore vor trebui reprogramate.

De la înfiinţarea jocurilor moderne, în 1896, este pentru prima oară când acestea sunt amânate pe timp de pace. Competiţia a mai fost anulată de trei ori în timpul celor două războaie mondiale, în 1916, 1940 şi 1944.

Continue Reading

Sports

Leonard Doroftei a emigrat în Canada: “Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case.”

Published

on

A trecut mai bine de un an de când Leonard Doroftei a emigrat în Canada. A avut probleme cu autoritățile din Ploiești, care i-au închis barul, și a decis că este mai bine să plece. Fostul campion mondial spune că îi este tare greu departe de țară și a explicat ce măsuri și-au luat canadienii pentru a combate pandemia.

A boxat o viață întreagă pentru tricolorul românesc, dar a decis că este mai bine să plece. Acum un an a emigrat în Canada, o țară în care a locuit în perioada în care a activat ca pugilist profesionist. Leonard Doroftei nu este foarte încântat că este departe de țară și spune că îi este foarte greu să se adapteze.

„Vor trece mulţi, mulţi ani până voi simţi că aici sunt «la mine», şi că pentru canadieni voi fi unul de-al lor. Chiar dacă am muncit, am boxat aici, am fost şi sunt tratat cu respect. Asta e viaţa printre străini, oriunde şi oricine ai fi. Nu eşti acasă”, declarat la Telekom Sport fostul campion mondial la versiunea WBA.

Leonard Doroftei a povestit că și în Canada s-au luat măsuri speciale din cauza COVID-19. Avantajul este că cei mai mulți oameni respectă indicațiile autorităților.

„Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile.

Continue Reading

Sports

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, regretă amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Published

on

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, regretă amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, însă consideră că decizia este una “corectă”, ţinând cont de situaţia actuală, informează agenţia EFE.

“Nole” şi-a exprimat regretul pe contul său de Twitter, pe care a postat o fotografie în care apare ţinând în mână un pantof sport cu logo-ul Tokyo 2020.

“Am făcut această fotografie anul trecut, în Japonia. Sunt trist că Jocurile Olimpice au fost amânate, însă sunt sigur că decizia este corectă pentru sănătatea colectivă a tuturor persoanelor implicate. Aşteptăm acum cu nerăbdare Jocurile de la Tokyo 2021”, a scris jucătorul din Belgrad.

Acest mesaj vine după cel pe care sârbul l-a postat în urmă cu două zile pe reţelele de socializare. “Obiectivul meu este să fiu productiv şi proactiv, însă în armonie cu pacea şi înţelegerea interioară a adevăratei noastre esenţe. Nu putem să fim sănătoşi dacă lumea noastră nu este sănătoasă. Este momentul pentru noi toţi să ne adunăm şi să ne unim. Să încercăm cu adevărat să petrecem un timp de calitate alături de familia noastră, acasă, apreciind micile lucruri ale vieţii. Să încercăm să râdem, să iubim, să acordăm timp muncii interne”, a precizat Djokovic.

“Stând în casă, nu ajutăm doar ca virusul să nu se propage. Este, de asemenea, o ocazie pentru a face toate acestea. Cu toţii suntem unul singur şi trăim în aceeaşi lume”, a adăugat tenismanul sârb în mesajul său.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2020 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2020 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.