100.000 de lire sterlineeste salariul săptămânal pe care îl primeşte Dele Alli la Tottenham. Are 9 goluri şi 5 pase decisive în 35 de mecirui din acest sezon

„Când e stop fotbal, hop la discotecă!”

The Sun a aflat că două nopţi la rând, vineri şi sâmbătă, a fost la discotecă. În loc să lege goluri şi assist-uri, internaţionalul englez a dat pe gât cocktailuri şi shoturi, s-a destrăbălat până spre dimineaţă, într-un separeu VIP al clubului de noapte Tape.

A avut şi o companie numeroasă, iubita Ruby Mae şi alţi patru fotbalişti din Premier League, Kyle Walker şi Riyad Mahrez, de la Manchester City, plus James Maddison şi Ben Chilwell, de la Leicester. „Incredibil cum primul lucru pe care îl fac jucătorii când fotbalul s-a oprit e să meargă la disco!”, a povestit revoltat un martor, care a vândut pontul tabloidului britanic şi i-a surprins ieşind din club la ora 3:37.

„Dele Alli, o beţie sălbatică de iad”

Toţi s-au distrat pe cinste, au băut, au dansat şi au cântat. Acelaşi lucru l-au făcut apoi în alte două localuri, Cirque le Soir, unul dintre cele mai extravagante cluburi din lume, şi Libertine. Duminică, s-au mutat la un hotel din centru pentru a-şi recupera forţele.

„Alli şi ceilalţi din gaşcă sunt printre sutele de fotbalişti cărora li s-a ordonat să-şi păstreze acasă forma fizică în timpul suspendării campionatului”, scrie sarcastic The Sun. Un alt martor la escapadele starurilor a conchis scârbit: „Weekendul său a fost o beţie sălbatică de iad!”.