Connect with us

Sports

Damiano Tommasi crede că UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea startului EURO 2020.

Published

on

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Italieni, Damiano Tommasi, crede că UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea startului EURO 2020, din cauza răspândirii noului coronavirus, potrivit agenției ANSA.

Toate evenimentele sportive din Italia se vor desfăşura cu porţile închise cel puţin până în 3 aprilie. Această perioadă s-ar putea prelungi, dacă răspândirea coronavirusului continuă. Din acest motiv, preşedinte Asociaţia Fotbaliştilor Italieni, Damiano Tommasi, spune că UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea începerii EURO 2020.

„UEFA ar trebui să ia în calcul posibilitatea amânării startului EURO 2020, pentru a da timp campionatelor de fotbal din Europa să se încheie”, a spus Tommasi, potrivit agenției ANSA.

O parte dintre meciurile din etapele 25 şi 26 din Serie A au fost anulate, iar Liga din Italia a decis ca în acest sfârşit de săptămână să nu aibă loc runda 27, ci să se joace partidele din runda 26.

Şi meciurile din Cupa Italiei au fost anulate, iar data acestora nu a fost încă stabilită.

„Problema coronavirusului nu este doar în Italia. Serie A va continua să se desfăşoare cu porţile închise, însă o parte dintre jucători sunt de acord cu acest lucru, iar alţii sunt îngrijoraţi. Voi lua toate măsurile de precauţie necesare, dar jucătorii care intră pe teren sunt mereu în pericol. Ceea ce este îngrozitor este că dacă un jucător are coronavirus, toată echipa trebuie să intre în carantină”, a mai spus Damiano Tommasi.

Cluburile au fost sfătuite să îi testeze pe jucători şi pe cei din staff în mod regulat.

În plus, au fost interzise strângerile de mâini înainte şi după meciuri, iar fotbaliştii au fost rugaţi să nu mai bea din aceleaşi sticle, în timp ce jurnaliştii trebuie să dezinfecteze microfoanele între interviuri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sports

CIO a anunţat, luni, că Jocurile Olimpice de anul viitor, amânate din cauza pandemiei de Covid-19, vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

Published

on

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, luni, că Jocurile Olimpice de anul viitor, amânate din cauza pandemiei de Covid-19, vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

CIO a subliniat că evenimentul va purta titulatura de Jocurile Olimpice 2020, chiar dacă vor avea loc peste un an.

Forul a precizat şi datele de desfăşurare pentru Jocurile Paralimpice, care vor avea loc între 24 august şi 5 septembrie 2021.

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat, la 24 martie, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în perioada 24 iulie – 9 august, din cauza pandemiei de coronavirus.

Disputarea în vara anului 2021 nu este scutită de probleme. Anul viitor sunt programate două campionate mondiale, la atletism şi nataţie, sporturi de bază din programul JO, primele între 6 şi 16 august, în SUA, iar celelalte între 16 iulie şi 1 august, la Fukuoka, în Japonia. Acum, aceste două competiţii majore vor trebui reprogramate.

De la înfiinţarea jocurilor moderne, în 1896, este pentru prima oară când acestea sunt amânate pe timp de pace. Competiţia a mai fost anulată de trei ori în timpul celor două războaie mondiale, în 1916, 1940 şi 1944.

Continue Reading

Sports

Leonard Doroftei a emigrat în Canada: “Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case.”

Published

on

A trecut mai bine de un an de când Leonard Doroftei a emigrat în Canada. A avut probleme cu autoritățile din Ploiești, care i-au închis barul, și a decis că este mai bine să plece. Fostul campion mondial spune că îi este tare greu departe de țară și a explicat ce măsuri și-au luat canadienii pentru a combate pandemia.

A boxat o viață întreagă pentru tricolorul românesc, dar a decis că este mai bine să plece. Acum un an a emigrat în Canada, o țară în care a locuit în perioada în care a activat ca pugilist profesionist. Leonard Doroftei nu este foarte încântat că este departe de țară și spune că îi este foarte greu să se adapteze.

„Vor trece mulţi, mulţi ani până voi simţi că aici sunt «la mine», şi că pentru canadieni voi fi unul de-al lor. Chiar dacă am muncit, am boxat aici, am fost şi sunt tratat cu respect. Asta e viaţa printre străini, oriunde şi oricine ai fi. Nu eşti acasă”, declarat la Telekom Sport fostul campion mondial la versiunea WBA.

Leonard Doroftei a povestit că și în Canada s-au luat măsuri speciale din cauza COVID-19. Avantajul este că cei mai mulți oameni respectă indicațiile autorităților.

„Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile.

Continue Reading

Sports

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, regretă amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Published

on

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, regretă amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, însă consideră că decizia este una “corectă”, ţinând cont de situaţia actuală, informează agenţia EFE.

“Nole” şi-a exprimat regretul pe contul său de Twitter, pe care a postat o fotografie în care apare ţinând în mână un pantof sport cu logo-ul Tokyo 2020.

“Am făcut această fotografie anul trecut, în Japonia. Sunt trist că Jocurile Olimpice au fost amânate, însă sunt sigur că decizia este corectă pentru sănătatea colectivă a tuturor persoanelor implicate. Aşteptăm acum cu nerăbdare Jocurile de la Tokyo 2021”, a scris jucătorul din Belgrad.

Acest mesaj vine după cel pe care sârbul l-a postat în urmă cu două zile pe reţelele de socializare. “Obiectivul meu este să fiu productiv şi proactiv, însă în armonie cu pacea şi înţelegerea interioară a adevăratei noastre esenţe. Nu putem să fim sănătoşi dacă lumea noastră nu este sănătoasă. Este momentul pentru noi toţi să ne adunăm şi să ne unim. Să încercăm cu adevărat să petrecem un timp de calitate alături de familia noastră, acasă, apreciind micile lucruri ale vieţii. Să încercăm să râdem, să iubim, să acordăm timp muncii interne”, a precizat Djokovic.

“Stând în casă, nu ajutăm doar ca virusul să nu se propage. Este, de asemenea, o ocazie pentru a face toate acestea. Cu toţii suntem unul singur şi trăim în aceeaşi lume”, a adăugat tenismanul sârb în mesajul său.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2020 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2020 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.