Connect with us

Essential News

Sorina Matei: “Ce prostii monumentale scoate Barna din el. Când vin achitările de le sar dintii din gura, propaganda nu mai ştie ce sa mai inventeze.”

Published

on

În contextul achitărilor din justiție, Dan Barna declarase la Televiziunea Română că ”dacă am avea 100% condamnări, am fi în Coreea de Nord”. Sorina Matei a taxat declarația candidatului USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

„Fiți atenti ce prostii monumentale scoate Barna din el. Când vin achitările de le sar dintii din gura, propaganda nu mai ştie ce sa mai inventeze. Ca atare, Zice Barna așa:

– condamnări 100% are doar Coreea de Nord. Greșit, băi, Barna. Rata de achitări sub 10% pe infracțiuni de corupție au Germania, UK, Franța. Și astea nu-s Coreea de Nord. Prostuța voastră a umplut de achitări DNA de au ajuns la 40% și așa va rămâne DNA mult timp.

– ca e normal sa existe achitări. Da, e normal, dar nu pe dosarele mari, fanion, pe gulere albe, înaltă corupţie, şefi de instituţii, in care toate dosarele sunt sfârşite în achitări și oamenii sunt trimiși in judecata ca sa dea bine la prostii voștri.

-ca SIIJ e o institutie politica. Poate domnul Barna trăiește pe Marte sau crede că DNA e înfiinţată de aliens, dar pe principiul asta și Dna e o institutie politica. Spre deosebire de SIIJ, care a fost înființat de forul legislativ prin lege, Dna a fost înființată fix prin Ordonanța de Urgentă. A lui Adrian Nastase. Ca sa fim bine înțeleși. Modificata tot prin ordonanta de Macovei. Deci SIIJ e mai fundamentata legislativ decât Dna.

– daca exista achitare nu înseamnă ca procurorii au greșit. Dacă exista ascultare bai Barna pe probe inexistente și pe legi inexistente, inventate de prosti, bineînțeles ca procurorii au greșit. Şi trebuie să răspundă. Și judecatorii care au dat măsuri preventive la cererea proștilor.

Pe scurt, aveţi un exemplu de Barna, nutreț pentru cretini. Tipic USR. Aplauze. Votaţi proştii!”, a tunat Sorina Matei, pe pagina personală de Facebook.

Essential News

NEWS ALERT | Viorica Dăncilă, ANUNȚ după ce Iohannis a NOMINALIZAT premier.

Published

on

Viorica Dăncilă va susține o declarație de presă marți seară după anunțul președintelui Klaus Iohannis cu privire la noul premier.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, va susține o declarație de presă astăzi, 15 octombrie 2019, începând cu ora 18.30, la sediul central al PSD din Șos. Kiseleff nr. 10.

 

Continue Reading

Essential News

Marcel Ciolacu: “Sub nicio forma PSD nu voteaza un guvern al actualei puteri.”

Published

on

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat marți, după ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban:

  • In cel mai scurt timp trebuie sa vina in fata Parlamentului pentru investitura, la Constitutie scrie foarte clar, termenul e de 10 zile. O sa convocam BPR-uri dupa o discutie cu premierul desemnat, dupa care stabilim calendarul.
  • Am avut o decizie in PSD, sub nicio forma PSD nu voteaza un guvern al actualei puteri. In orice democratie, majoritatea asigura cvorumul. Eu cred ca nu vor reusi sa faca cvorum, adica nu vor demonstra din nou ca au majoritate.
  • Cu certitudine nu se va ajunge la alegeri anticipate
Continue Reading

Essential News

Șeful PNL a prezentat principalele priorități ale Exxecutivului pe care îl va conduce.

Published

on

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban, liderul PNL, ca premier desemnat pentru formarea unui nou guvern. Șeful PNL a prezentat principalele priorități ale Exxecutivului pe care îl va conduce.

“Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt onorat în numele PNL și garantez că voi pune toată experiența în slujba interesului public. Asumarea răspunderii unui nou guvern este ceea ce nedefinește.

În acest moment românii se uită cu speranță și încredere. Vom da românilor ceea ce așteaptă, cinste, competență, implicare și soluții pentru marile probleme. Iată principaelele priorități pe care le voi avea:

-refacerea echilibrelor macroeconomice care au afectat milioane de români

– restructurarea aparatului guvernamental

– readucerea competenței și profesiosionalismului

– digitalizarea instituțiilor

– consolidarea parcursului european al României în conformitate cu pactul pe care PNL l-a semnat la inițiativa președinteleui.

– respectarea unei independențe reale a justiției în România

– readucerea instituțiilor în slujba cetățeanului

Am încredere în toți partenerii în atingerea obiectivului major de a da jos guvernul PSD. Orice zi în investirea acestui guvern înseamnă păstrarea PSD la guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.