Connect with us

Essential News

Șerban Nicolae: Moțiunea de cenzură nu are șanse de reușită. Parlamentarii Pro România și ALDE nu au cum să intre în „suita” lui Iohannis.

Published

on

Senatorul PSD Șerban Nicolae, fost lider al grupului senatorial, a declarat miercuri că moțiunea de cenzură nu are șanse de reușită pentru că parlamentarii Pro România și ALDE, cu care s-a ținut legătura constant, nu au cum să intre în „suita” lui Klaus Iohannis prin vot la motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului.

„In ceea ce ii priveste pe fostii nostri colegi din PSD plecati la Pro Romania si fostii nostri aliati de la ALDE eu cred ca ei inteleg votul din 2016, inteleg obligatiile unui mandat de 4 ani si nu au cum sa intre in suita lui Iohannis doar pentru a-l ajuta la alegerile prezidentiale”, a zis Serban Nicolae. Potrivit acestuia, PSD a avut o „comunicare constanta” in ultima perioada cu parlamentarii Pro Romania si ALDE.

„Nu inteleg de ce dl Iohannis insista ca votul din 26 mai trebuie sa duca la schimbarea Guvernului, in conditiile in care votul zdrobitor din 2016 nu a dus la demisia Presedintelui desi s-a implicat cat a putut de tare. Daca am fi urmat aceeasi logica, ar fi insemnat ca trebuia sa plece toti care nu erau in coalitia PSD-ALDE”, a mai zis social-democratul.

Serban Nicolae a mentionat ca la motiunea de cenzura vor fi „categoric” mai putine voturi decat numarul semnaturilor si ca demersul de schimbare a Guvernului a fost „un moment de umflare a muschilor”.

Nu se pune problema unui viitor guvern PSD-ALDE-Pro Romania daca trece motiunea de cenzura pentru ca ipoteza de la care pleaca initiatorul ideii, Victor Ponta, este gresita, a mai zis senatorul PSD.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Essential News

NEWS ALERT | Viorica Dăncilă, ANUNȚ după ce Iohannis a NOMINALIZAT premier.

Published

on

Viorica Dăncilă va susține o declarație de presă marți seară după anunțul președintelui Klaus Iohannis cu privire la noul premier.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, va susține o declarație de presă astăzi, 15 octombrie 2019, începând cu ora 18.30, la sediul central al PSD din Șos. Kiseleff nr. 10.

 

Continue Reading

Essential News

Marcel Ciolacu: “Sub nicio forma PSD nu voteaza un guvern al actualei puteri.”

Published

on

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat marți, după ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban:

  • In cel mai scurt timp trebuie sa vina in fata Parlamentului pentru investitura, la Constitutie scrie foarte clar, termenul e de 10 zile. O sa convocam BPR-uri dupa o discutie cu premierul desemnat, dupa care stabilim calendarul.
  • Am avut o decizie in PSD, sub nicio forma PSD nu voteaza un guvern al actualei puteri. In orice democratie, majoritatea asigura cvorumul. Eu cred ca nu vor reusi sa faca cvorum, adica nu vor demonstra din nou ca au majoritate.
  • Cu certitudine nu se va ajunge la alegeri anticipate
Continue Reading

Essential News

Șeful PNL a prezentat principalele priorități ale Exxecutivului pe care îl va conduce.

Published

on

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban, liderul PNL, ca premier desemnat pentru formarea unui nou guvern. Șeful PNL a prezentat principalele priorități ale Exxecutivului pe care îl va conduce.

“Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt onorat în numele PNL și garantez că voi pune toată experiența în slujba interesului public. Asumarea răspunderii unui nou guvern este ceea ce nedefinește.

În acest moment românii se uită cu speranță și încredere. Vom da românilor ceea ce așteaptă, cinste, competență, implicare și soluții pentru marile probleme. Iată principaelele priorități pe care le voi avea:

-refacerea echilibrelor macroeconomice care au afectat milioane de români

– restructurarea aparatului guvernamental

– readucerea competenței și profesiosionalismului

– digitalizarea instituțiilor

– consolidarea parcursului european al României în conformitate cu pactul pe care PNL l-a semnat la inițiativa președinteleui.

– respectarea unei independențe reale a justiției în România

– readucerea instituțiilor în slujba cetățeanului

Am încredere în toți partenerii în atingerea obiectivului major de a da jos guvernul PSD. Orice zi în investirea acestui guvern înseamnă păstrarea PSD la guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.