Connect with us

Essential News

BREAKING! Rodica Milos – Acuzații GRAVE la adresa DNA: “Procurorul mi-a spus că mă trimite în judecată, că o să mor de foame!”

Published

on

Rodica Milos, fost director economic la DGASPC Teleorman, rupe tăcerea în fața magistraților ÎCCJ, unde are loc ultimul termen în procesul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu.Milos a lansat acuzații grave la adresa procurorului DNA! „Cand am fost audiata ca martor, eu nu am avut un avocat al meu. Semnatura de pe declaratie este probabil al avocatului. Deoarece am fost chemata in timp foarte scurt, nu am avut timp sa-mi angajez un avocat. Intr-adevar, nu contest ca am semnat contractele de angajare a celor doua. Eu le-am semnat in conditii de legalitate, fiecare participase la o procedura in vederea angajarii”, a explicat Milos. Ea a spus ca atunci cand a fost chemata a doua oara la DNA, asupra ei s-ar fi facut presiuni mari!  

“Procurorul avea in mana o hartie, si spunea ca imi poate da NUP (neinceperea urmaririi penale – n.red), dar nu vrea si ‘sa ma descurc cu Justitia’. Ca ma trimite in judecata. Ca ma trimite in judecata, ca o sa mor de foame, ca o sa-mi pierd serviciul si asa a fost. Mi-a spus: ‘Stiti unde vrem sa ajungem?!’ Dar eu nu aveam ce sa spun despre domnul Dragnea, deoarece cu acesta m-am intalnit in doua situatii, numai cu aspect profesional. Pentru mine este un proces injust, am ajuns aici fara nicio vina. Eu mi-am facut treaba la locul de munca”, a mai spus Milos.

Essential News

BREAKING! Dinu Pescariu NU scapă – Decizia magistraților ÎCCJ!

Published

on

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să menţină măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Călin Tatomir pentru 60 de zile, cu începere de la data de 4 iunie până pe 2 august inclusiv.

“Respinge cererile de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar formulate de inculpaţii Florică Claudiu Ionuţ, Pescariu Dinu Mihail şi Tatomir Călin. Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii preventive a controlului judiciar formulate de inculpaţii Florică Claudiu Ionuţ şi Pescariu Dinu Mihail, în sensul înlăturării obligaţiei prevăzute de art. 215 alin. 2 lit a) Cod procedură penală”, se arată în minuta deciziei ÎCCJ, scrie patforma agerpres.ro.

Cei în cauză pot formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.
La sfârşitul lunii septembrie 2017, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel Sandu, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate, la data faptei ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, a lui Claudiu Ionuţ Florică, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, şi a lui Dinu Mihail Pescariu, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi spălare a banilor, dar şi a lui Călin Tatomir, la data faptelor director general Microsoft România SRL, pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi spălare a banilor.

Continue Reading

Essential News

BREAKING! Pronunțarea în dosarul “Gala Bute” – amânată pentru data de 5 iunie!

Published

on

Magistrații ÎCCJ au decis să amâne miercuri pentru data de 5 iunie pronunțarea în dosarul Gala Bute, în care fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea – aflată în Costa Rica – a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Continue Reading

Essential News

NEWS ALERT! Un elicopter s-a prăbușit în Turda! (FOTO)

Published

on

 

Un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activități agricole, s-a prăbușit miercuri în zona unui deal de pe rază municipiului Turda, informează ISU.

La locul accidentului au intervenit de urgență o autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor,  o ambulanță SMURD pentru victime multiple (ATPVM) și un echipaj medical SAJ.

În urmă verificărilor, în elicopter se aflau 2 persoane, care au ieșit din interiorul aeronavei și nu prezintă probleme medicale deosebite.

alerta-accident-aviatic-elicopter-prabcusit-286274.jpg

alerta-accident-aviatic-elicopter-prabcusit-286275.jpg

alerta-accident-aviatic-elicopter-prabcusit-286276.jpg

Sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Mai multe detalii: aici

Continue Reading

Trending