Connect with us

Business

Preşedintele LAPAR: “Unii primari sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu ei!”

Published

on

Fermierii au mari probleme cu autorităţile locale, în condiţiile în care unii primari sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu ei, a declarat, miercuri, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România /LAPAR/, Laurenţiu Baciu, la Conferinţa Naţională a Agricultorilor, informează platforma agerpres.ro

“Cei care sunt de faţă aici au mari probleme cu autorităţile locale. Nu aş vrea să se supere nimeni, dar pe un primar l-am şi prevenit de când am venit: vezi că am să pun problema primarilor doamnei prim-ministru. Sunt localităţi unde primarii sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu el. Nu au înţeles că păşunile sunt destinate animalelor şi numai deţinătorilor de animale. Nu au înţeles că aceşti amărâţi care lucrează câte 12 -14 ore pe zi în timp de campanie trebuie să nu îşi piardă timpul pe la primării pentru adeverinţe. Sunt localităţi, şi vi le pot exemplifica, în care nu a dat adeverinţă pentru că s-a supărat pe tot satul domnul primar şi domnul secretar. Acei oameni nu şi-au primit banii pe câteva mii de hectare în judeţul Suceava, pentru că nu vrea secretarul. Am luat legătura şi cu doamna prefect de acolo, care mi-a spus: Domnule Baciu nu am ce-i face. Doamna prim-ministru, chiar nu putem în ţara asta? Sunt unii care nu au nicio lege sau au legea lor personală”, a spus Baciu.

Acesta a precizat că în alte localităţi primarii dau adeverinţe cu întârziere, pe motiv că aşa spune legea. “O altă speţă de primar inteligent într-un judeţ mai spre est – Botoşani – în care a zis: vrei adeverinţa, când mai erau două zile şi se termina înscrierea, faci şi tu o cerere şi în 30 de zile îţi dau adeverinţa, că aşa prevede legea, pentru că cine a dat aşa a gândit-o, adică să stea pentru o adeverinţă 30 de zile”, a adăugat Baciu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Summitul european privind migraţia a început la Bruxelles

Published

on

Summitul european privind migraţia a început la Bruxelles


Liderii mai multor state membre ale Uniunii Europene au început duminică după-amiază un mini-summit informal, în încercarea de a ajunge la un numitor comun înaintea Consiliului European de săptămâna viitoare, în care cei 28 vor încerca să clarifice situaţia migranţilor care sosesc în Europa pe Marea Mediterană, informează EFE.

Continuarea aici

Continue Reading

Business

Politicienii bavarezi antiimigratie vor un

Published

on

Politicienii bavarezi antiimigratie vor un


Liderii Uniunii Crestin-Sociale (CSU), Horst Seehofer si Markus Soder, reprezinta “un pericol pentru Europa” pentru ca vor un “Brexit german”, avertizeaza Andrea Nahles, presedintele Partidului Social-Democrat (SPD), in contextul disputelor de la Berlin pe tema imigratiei.

Continuarea aici

Continue Reading

Business

UE va reactiona daca Statele Unite vor majora tarifele pentru automobilele fabricate in Europa

Published

on

UE va reactiona daca Statele Unite vor majora tarifele pentru automobilele fabricate in Europa


Uniunea Europeana va raspunde daca Statele Unite vor majora taxele vamale pentru automobilele fabricate in blocul comunitar, a declarat un oficial al Comisiei Europene, aceasta fiind cea mai recenta reactie in conflictul comercial care escaladeaza, transmite Reuters.

Continuarea aici

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.