Connect with us

Essential News

NEWS ALERT! SCANDAL în PNL! Liberalii apropiați lui Ludovic Orban au trecut la atac!

Published

on

Împărțiți între nevoia de a se disocia de orice demers susținut de actuala Putere și asigurarea sprijinului esențial al propriilor edili la viitoarele alegeri, membrii conducerii liberale s-au certat zeci de minute în șir între ei. S-a ajuns la atacuri la persoană, iar totul a culminat cu părăsirea nervoasă a ședinței de către unul dintre vicepreședinții partidului, Florin Roman, unul dintre cei mai aprigi partizani ai acordării pensiilor speciale pentru aleșii locali prin noul Cod administrativ.

În ședința BEX de astăzi , liberalii apropiați lui Ludovic Orban au trecut la atac și au cerut colegilor de partid să nu voteze forma noului Cod administrativ, pe motiv că servește mai degrabă intereselor actualei Puteri și orice asociere în sprijinul acestui demers va fi decontat electotral de PNL.

Rând pe rând, liberali precum Dan Vâlceanu, Tinel Gheorghe, Raluca Turcan, Ionel Pălar au încercat să explice colegilor de ce e nevoie ca acest proiect de lege, deși benefic pentru proprii primari și consilieri liberali, trebuie respins la vot în Parlament, susțin surse din conducerea PNL.

De celalată parte, Florin Roman și Victor Paul Dobre, doi dintre membrii PNL în comisia specială pentru cod administrativ au respins argumentele celeilalte tabere, acuzând-o de populism și de sabotare a intereselor propriilor aleși locali. Potrivit surselor citate, Roman a ținut să le amintească colegilor din conducere că fără sprijinul și mobilizarea aleșilor locali, mulți dintre ei nu ar mai fi prins un nou mandat de parlamentar în noua legislatură.

De cealaltă parte, Roman a fost acuzat, în special de către Raluca Turcan, că e “paralel” cu tema codului administrativ, că a pactizat cu PSD în comisia specială și că prin demersul său de susținere a pensiilor speciale pentryu primari a făcut rău imaginii partidului.

Reproșuri suficiente pentru Roman ca să părăsească nervos sala de lucru, susținând că el nu votează ca “oile în turmă”, ci cu gândul la interesele partidului pe termen lung.

La această oră, ostilitățile sunt departe de a se fi încheiat, taberele adverse din PNL neajungând încă la niciun consens. Energii interne irosite în van, în condițiile în care liberalii au pe aceeași ordine de zi de discutat problema moțiunii de cenzură pe care vor să o depună săptămâna viitoare împotriva Guvernului Dăncilă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Essential News

Vicepremierul Paul Stănescu dă verdictul:

Published

on

Vicepremierul Paul Stănescu dă verdictul:

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, spune despre anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis referitor la o nouă candidatură la Preşedinţie, că fiecare cetățean e liber să facă orice. ”Iohannis dacă merge în același ritm nu știu dacă mai poate câștiga un nou mandat”, afirmă Stănescu, scrie mediafax.ro.

Întrebat, sâmbătă, la Slatina, ce părere are despre anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis, Paul Stănescu a răspuns: ”Fiecare cetățean din…

Continuarea pe: Stiripesurse.ro

Continue Reading

Essential News

Raluca Turcan: Anunțul candidaturii arată angajamentul ferm al președintelui de a lupta pentru o Românie europeană

Published

on

Raluca Turcan: Anunțul candidaturii arată angajamentul ferm al președintelui de a lupta pentru o Românie europeană

”Anunțul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea și angajamentul ferm al Președintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană”, scrie prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

”Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democrația din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi și instituții pentru a servi interesele infractorilor.

Partidul National Liberal va fi alături de președintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană. România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să își ceară scuze pușcăriașilor”, afirmă Turcan.

Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că este ”ferm hotărât” să participe la alegerile prezidențiale ce vor avea loc la sfârșitul anului viitor. 

Amintim că, în martie, Consiliul National al PNL a validat propunerea ca Iohannis să fie candidatul la functia de presedinte al Romaniei pentru alegerile din 2019.Sursa: HotNews.ro

Continue Reading

Essential News

Gabriel Oprea: După o perioadă tulbure, anunţ oficial revenirea în viaţa politică a UNPR

Published

on

Gabriel Oprea: După o perioadă tulbure, anunţ oficial revenirea în viaţa politică a UNPR

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, sâmbătă, revenirea Uniunii în viaţa politică, el afirmând că după o perioadă tulbure prin care a trecut partidul la începutul anului 2016 şi după o serie de evenimente nefericite, formaţiunea e pregătită să revină ” în politica de vârf”.


Gabriel Oprea: După o perioadă tulbure, anunţ oficial revenirea în viaţa politică a UNPR

”Anunţ oficial…

Continuarea pe: Mediafax.ro

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.