Connect with us

Essential News

Mircea Badea s-a întâlnit cu Liviu Dragnea pe holurile Antena 3. Ce discuție au avut cei doi!

Published

on

Mircea Badea a povestit în emisiunea ”În Gura Presei” ce i-a spus lui Liviu Dragnea, miercuri, când s-au întâlnit pe holurile Antena 3, după interviul președintelui PSD la ”Sinteza Zilei”.

”M-am întâlnit un minut pe hol cu domnul Liviu Dragnea. Și i-am povestit domnului Dragnea un episod de la Radio Zu. Ne-a sunat în direct un domn din Constanța. Stau în București și a venit mama în vizită. Și a vrut să plece înapoi cu trenul. S-a dus în gară și cu banii în mână au început să râdă doamnele de la ghișeu. Nu știți că e Neversea? Dau buluc studenții ăia cu gratuitate. Cu banii în mână nu te primește în tren de gratuitățile studenților” a povestit Mircea Badea.

Source link

Essential News

NEWS ALERT! Procurorul general Augustin Lazăr încearcă să o convingă pe Anca Jurma să-și depună candidatura pentru un mandat definitiv la șefia DNA!

Published

on

Anca Jurma a avut, în urmă cu două zile, o întâlnire cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm și cu reprezentantul FBI.

După respectiva întâlnire, Klemm a dat un mesaj prin care arăta că susține continuitatea la vârful DNA.

”Ambasadorul Hans Klemm și atașatul FBI David Varner, recent sosit la post, s-au întâlnit astăzi cu doamna Anca Jurma, procuror șef interimar al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) la sediul instituției și au asigurat-o de continuarea sprijinului Ambasadei. Ambasadorul Hans Klemm și doamna Anca Jurma au discutat și despre modalitățile de întărire a cooperării dintre Statele Unite și România în domeniul aplicării legii.”, se arată în mesajul Ambasadei SUA.

Deocamdată, niciun candidat nu și-a depus dosarul pentru a prelua șefia DNA, însă mai au timp până la finalul lunii iulie.

Procedura pentru alegerea noului șef al DNA este clară: ministrul Justiției primește dosarele, organizează interviuri cu toți candidații, iar apoi va propune CSM-ului pe unul dintre aceștia. Avizul CSM este unul consultativ, iar apoi se merge cu propunerea către președintele Klaus Iohannis, cel care are ultimul cuvânt.

Continue Reading

Essential News

BREAKING! Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare!

Published

on

Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare în cadrul unei ceremonii organizate pe 18 iulie la Ambasada Franței, potrivit ziare.com.

În discursul ținut în cadrul ceremoniei,Michele Ramis, ambasadoarea Franței în România, a subliniat personalitatea Siminei Tănăsescu, meritele sale didactice, în lupta anticorupție din România și în dezvoltarea relațiilor româno-franceze, mai transmite sursa citată.

Simina Tănăsescu este profesor universitar la Facultatea de Drept București și a devenit doctor în drept constituțional în 1997 la Universitatea Aix-Marseille III. A predat la univerităţi din Franţa, Elveţia şi Tunisia. În 2011, a primit de la fostul ambasador al Franței la București, Henri Paul, însemnele Ordinului Național pentru Merit în grad de Cavaler.

Simina Tănăsescu a fost consilier al președintelui Klaus Iohannis, funcție din care a demisionat pe 20 iunie, ca urmare a scandalului provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

Continue Reading

Essential News

Dăncilă: “În august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov.”

Published

on

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, a anunţat joi premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern.

“Astăzi se discută, într-o primă lectură, studiul de fundamentare pentru autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, unul dintre proiectele strategice de investiţii decis a se realiza în parteneriat public-privat. Este primul proiect în parteneriat public-privat demarat în România şi în luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii”, a precizat Dăncilă, ptrivit agerpres.ro.

Premierul a menţionat că autostrada, care va avea aproximativ 115 kilometri lungime, “realizează legătura cu municipiul Braşov, unul dintre cele mai importante centre economice şi turistice ale ţării, traversând axa turistică Sinaia – Buşteni – Azuga – Predeal”.

“Iată că proiecte de investiţii pe care noi le-am anunţat încep să prindă contur şi se fac paşi importanţi în această direcţie”, a susţinut Dăncilă.

Continue Reading

Breaking News

Essential News30 de minute ago

NEWS ALERT! Procurorul general Augustin Lazăr încearcă să o convingă pe Anca Jurma să-și depună candidatura pentru un mandat definitiv la șefia DNA!

Anca Jurma a avut, în urmă cu două zile, o întâlnire cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm și cu...

Essential News41 de minute ago

BREAKING! Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare!

Fostul consilier prezidențial Simina Tănăsescu a devenit Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare în cadrul unei ceremonii organizate pe 18...

Essential NewsO oră ago

Dăncilă: “În august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov.”

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic...

Essential News2 ore ago

Cristina Tarcea spune că le-a cerut tuturor judecătorilor ca, până în septembrie, să motiveze toate condamnările!

Într-un interviu dat în exclusivitate pentru postul “Realitatea TV”, Cristina Tarcea spune că le-a cerut tuturor judecătorilor ca, până în septembrie, să...

Essential News2 ore ago

Buşoi, ATAC la Orban: “Sunt acuzat că nu sunt suficient de bun să mă lupt cu Firea. Asta este ori prostie crasă, ori rea intenţie!”

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a scris despre acuzaţiile care i s-au adus recent din interiorul partidului, potrivit cărora nu...

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.