Connect with us

Essential News

Liviu Pleșoianu: “Sinistra ființă PLEACĂ! Am imensa satisfacție de a fi contribuit la asta!”

Published

on

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, un critic aspru al șefei DNA, exultă după decizia lui Iohannis de a o revoca pe Laura Codruța Kovesi din funcție.

„Sinistra ființă PLEACĂ! Am imensa satisfacție de a fi contribuit la asta! Am imensa satisfacție de a-i fi adresat întrebările Comisiei de Anchetă “Sufrageria” chiar la Bruxelles, în Parlamentul European. Am imensa satisfacție de a fi protestat pe persoană fizică în fața sediului central DNA, fapt care a determinat-o să mă ocolească și să intre pe la “deținuți”. Am imensa satisfacție că Deciziile CCR în ce o privește au venit ca urmare a activității Comisiei de Anchetă!

…Am imensa satisfacție că azi, în sfârșit, voi schimba fotografia de copertă a paginii de Facebook! Nu mai e necesară. Sinistra ființă, în sfârșit, PLEACĂ!”, scrie Pleșoianu, pe facebook.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Essential News

Codrin Ștefănescu: “Avem de-a face cu un complot, un act de trădare!”

Published

on

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat miercuri, la Antena 3, că „avem de-a face cu un complot”, după ce scrisoarea contestatarilor din PSD a apărut în spațiul public, și a calificat gestul celor trei semnatari ca un „act de trădare”.

„Avem de-a face cu un complot. Acest complot vine într-un moment în care fiecare membru al PSD știe că partidul se bate să rezolve reglementări și ultimele legi, ca să pună cu botul pe labe această caracatiță odioasă, care a sugrumat România în ultimii 12 ani. (…) Când apare acest complot, avem 1383 de primari și viceprimari anchetați într-o formă sau alta abuziv. Avem aproape toate conducerile județene hărțuite. (…) Eu o văd ca pe un act de trădare în acest moment (c.n. scrisoarea anti-Dragnea)”, a spus Ștefănescu la Antena3.

„Dragnea e la fel de lovit ca tot partidul. E omul care conduce un partid care se bate cu această caracatiță. Suntem aproape de a finaliza. Scrisoarea e un act de trădare la bătălia pe care o duce partidul”, a mai spus Ștefănescu.

„Discuția de la CEX va fi extrem de dură cu această chesiune, pentru că ne-a adus mari prejudicii”, a adăugat el.

 

Continue Reading

Essential News

Gabriela Firea: “Demersul nostru este 100% responsabil.”

Published

on

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, unul dintre cei trei semnatari, comentează după ce scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea a apărut în spațiul public.

„(…) Ni s-a cerut să fim interlocutorii dvs pentru a răspunde întrebărilor, urmând ca în zilele următoare colegi de-ai noștri să-și spună punctul de vedere. Nu cred că era un element care să conteze, și anume numărul persoanelor care au semnat deja această declarație privind starea PSD. Pot să fac o precizare semnificativă. Suntem suficienți de mulți președinți de organizații, care suntem membri ai CEX, care aderăm la principiile exprimate în acest document astfel încât el să nu mai fie luat în derâdere de către dl președinte Dragnea. Demersul nostru este 100% responsabil. ”, a spus Gabriela Firea, la postul Antena3.

Continue Reading

Essential News

Adrian Țuțuianu: “Este o scrisoare în care am încercat să facem o succintă analiză a PSD.”

Published

on

Senatorul PSD, Adrian Țuțuianu, declarații de ultimă oră după ce scrisoarea anti -Dragnea din PSD a devenit publică.

“Este o scrisoare în care am încercat să facem o succintă analiză a PSD și am propus măsuri pe care trebuie să le luăm ca partid. Este foarte important să avem în vedere interesele României și ale partidului și să ne gândim la viitor. Noi suntem mai mulți, nu vom pleca din partid, nici din CEx. Nu cred că lucrurile se închid azi sau mâine. Am făcut un apel public la toți parlamentarii, la toți liderii de filiale județene să ni se alăture în acest demers care nu are la bază niciun fel de interese. Nu cred că este cazul să discutăm de preluarea puterii, soluția pe care noi am propus-o este un interimat la conducerea partidului, care să fie asigurat de președintele executiv, așa cum este prevăzut în statut. Așa am decis noi, că este bine să și-o asume trei lideri”.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.