Connect with us

Essential News

Liviu Pleșoianu continuă bătălia – îi dă o lecție unui controversat lider bucureștean!

Published

on

După ce i-a trimis Gabrielei Firea două scrisori deschise în care îi dă primarului general adevărate lecții de comportament, Liviu Pleșoianu își îndreaptă atenția către un alt lider PSD controversat — și care a adoptat o atitudine dubioasă.

Iată o declarație a primarului sectorului 3, Robert Negoiță, care i-a atras atenția lui Pleșoianu.

“Primarul #NEGOIȚĂ de la Sectorul 3: “Oamenii care ies să se bată în Piaţa Victoriei din punctul meu de vedere sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost… “”

Acum, domnule #Negoiță, nu știu cum să facem… scrie Liviu Pleșoianu. “Având în vedere că principalele… sloganuri scandate în Piața Victoriei au fost “PSD — Ciu.a roșie” și “MU.E PSD”, există doar două posibilități:

1. Fie dvs. nu vă mai considerați primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că ați aderat la ideologia #Rezist (exprimată complex prin sloganurile de mai sus);

2. Fie vă considerați în continuare primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că vă regăsiți în propria teorie: “ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost…”.

Liviu Pleșoianu se rezumă la a-i solicita ironic lui Robert Negoiță “să clarificați situația…”.

Desigur, nimeni nu contestă că Sectorul 3, schimbat la față de Liviu Negoiță, predecesorul actualului primar, arată în continuare foarte bine — cel puțin în comparație cu alte sectoare, în primul rând cu Sectorul 2, care de la căderea lui Neculai Onțanu a fost pur și simplu devastat de actuala administrație.

Pe de altă parte, afacerile familiei (fraților) Negoiță și implicarea în combinații diverse au stârnit multe controverse.

De exemplu, apropo de cei care “ies să se bată în Piaţa Victoriei”, însuși Negoiță a fost acuzat de o persoană apropiată, că ar fi fost la originea unor încăierări de la proteste.

“În colțul dreapta al Guvernului era un grup de dubioși, care păreau că pregătesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca ăștia fac parte din galerie”, declara în februarie 2017 Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, fratele primarului, acționar principal la Dinamo București.

“Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest înarmați cu petarde și lacrimogene ca să strice protestul din această seară”, postează Carmen Negoiță pe pagina de Facebook.

Ei bine, atunci, în 2017, mai multe persoane au atacat jandarmii, iar în zilele următoare circa 100 de persoane au fost reținute. Mai departe însă… tăcere! Și au trecut aproape 2 ani!

Pe de altă parte, Robert Negoiță și-a făcut acest obicei de a poza în “mironosiță” politică, dând declarații cu multe înțelesuri și mimând un fel de independență, ba chiar de opoziție în partid.

Sursa: Sputnik

Essential News

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader: “Voi susţine Guvernul, guvernarea, Programul de Guvernare, stabilitatea şi unitatea.”

Published

on

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune că a văzut scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea în presă, că nu i s-a cerut să susţină demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea partidului şi că la Comitetul Executiv va susţine “stabilitatea şi unitatea”.

“Până acum opt ore, doar auzisem despre această scrisoare, nu am văzut-o decât în momentul în care a apărut astăzi în presa naţională. Nu, nu am semnat această scrisoare, pentru că nu am avut ocazia să o văd”, a declarat, pentru “News.ro”, preşedintele PSD Prahova.

Întrebat dacă el sau colegi din organizaţia judeţeană PSD Prahova au fost contactaţi de către vreunul dintre semnatarii scrisorii pentru a susţine demersul lor, liderul PSD Prahova a răspuns: “Eu unul, în calitate de preşedinte, nu am fost contactat”.

Întrebat ce va susţine la Comitetul Executiv al PSD şi dacă se impune demisia lui Liviu Dragnea, Bogdan Toader a răspuns: “Voi susţine Guvernul, guvernarea, Programul de Guvernare, stabilitatea şi unitatea”.

Totodată, solicitat să precizeze dacă acest lucru înseamnă că îl susţine în continuare pentru preşedinţia PSD pe Liviu Dragnea, şeful PSD Prahova a răspuns: “Puteţi să înţelegeţi orice, eu v-am spus ce voi susţine”.

Preşedintele PSD Prahova a menţionat că, în cursul zilei de joi, se va întâlni cu forul de conducere din filială pentru a afla punctul de vedere al colegilor săi în ceea ce priveşte situaţia creată în partid după apariţia acestei scrisori.

“Mâine (joi – n.r.) la ora 3 vom avea comitetul executiv şi vom discuta toate aceste probleme, pentru că trebuie să ştiu părerea lor”, a adăugat domnul Toader.

Continue Reading

Essential News

Dragnea, ATAC la semnatarii scrisorii : “Vor să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP și DNA.”

Published

on

Liviu Dragnea susține, referitor la scrisoarea semnată de mai mulți lideri ai PSD prin care i se cere demisia, că se dorește alinierea cu opoziția și instituțiile de securitate, menționând că nu va face ca PSD să devină unealta acestora.

“Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă, nu am citit-o pe toată. Am înțeles care e cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP, DNA și cu opoziția. Eu nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politic. Voi vorbi la CEx tare și apăsat. Chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a refuzat să spună dacă va demisiona.

Continue Reading

Essential News

PMP se va adresa “Comisiei de la Veneţia” în privinţa ordonanţei privind “Referendumul pentru redefinirea familiei.”

Published

on

 

Eugen Tomac a declarat miercuri că PMP se va adresa Comisiei de la Veneţia, privind OUG adoptată marţi, privind organizarea Referendumului pentru redefinirea familiei, potrivit căreia doar partidele care au grupuri în ambele Camere ale Parlamentului pot avea reprezentanţi în secţiile de votare.

„Prin OUG de ieri (marţi-n.r) Guvernul României decide…

Continuarea pe: Mediafax.ro

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.