Connect with us

Essential News

Kovesi – reacție în scandalul pozei Maior-Dragnea: “Aceste informații nu sunt de interes public.”

Published

on

În urma publicării în spațiul public a unei fotografii în care procurorul Laura Codruța Koveși apare în aceeași încăpere cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și cu George Maior, actualul ambasador român la Washington, Q Magazine a solicitat un punct de vedere fostului sef al DNA.

Potrivit sursei citate, Laura Codruța Kovesi a refuzat să răspundă, precizând prin Biroul de Presă al Parchetului că „aceste informații nu sunt de interes public”.

Adresa transmisă Parchetului General:

„Către Parchetul General

În atenția dnei Procuror Laura Codruța Kovesi

București, Nr.126/11.09.2018

Stimată Doamnă Procuror,

În baza Legii 544/2001 privind accesul la informații de interes public și pentru o corectă informare a opiniei publice, având în vedere reputația dvs și rolul public pe care l-ați jucat în societatea românească, vă rog să aveți amabilitatea de a clarifica unele aspecte care au născut suspiciuni în ceea ce vă privește.

În ziua de 9 septembrie 2018, în spațiul public, a apărut o fotografie cu Liviu Dragnea și George Maior, de la un eveniment ( se presupune privat) organizat la una din vilele de protocol ale Serviciului Român de Informații.

Dumneavoastră apăreți în plan second, în spatele celor doi, așezată pe un fotoliu.

Având în vedere declarațiile dumneavoastră publice făcute în mai multe interviuri că „nu v-ați întâlnit și nu ați participat vreodată la evenimente alături de politicieni pentru că este incompatibil cu statutul de magistrat”, vă rog să ne răspundeți la următoarele întrebări:

  1. Fotografia este reală sau este trucată?
  2. Vă amintiți când a fost făcută și în ce context?
  3. Dacă acesta nu era un eveniment privat, era unul oficial?
  4. Ați mai luat parte și la alte evenimente de acest fel la care au fost prezenți politicieni?
  5. Cum se armonizează prezența dvs cu statutul magistratului pe care l-ați invocat în alte ocazii?

Dat fiind faptul că aceasta este o temă care preocupă opinia publică și pentru a înlătura eventuale acuzații la adresa dvs., vă rugăm să ne răspundeți cât mai curând posibil.”

Essential News

BREAKING! Ministrul Justiției, Tudorel Toader a scăpat de remaniere!

Published

on

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a scăpat de remaniere! Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se pare că a reușit să-l convingă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe ultima sută de metri.

Tăriceanu a declarat sâmbătă, la Brașov, că își păstrează aprecierile pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader.

“Eu nu sunt prezicător, dar aprecierile pe care le-am făcut la adresa domnului Tudorel Toader mi le păstrez”, a spus Tăriceanu.

Tudorel Toader declara, vineri, că nu ştie dacă va fi remaniat sau nu, însă sublinia că nu este „bătut în cuie” în această demnitate şi că, dacă Guvernul va desemna un alt ministru, el îi va preda mandatul şi se va retrage.

“Am repetat de foarte multe ori. Nu eu particip la decizia privind cine, când şi de ce va fi remaniat. Vă spuneam că sigur m-aţi întrebat – sunteţi remaniabil? Şi am răspuns: sigur nu sunt bătut în cuie acolo. Eu îmi fac treaba la Ministerul Justiţiei. Când vine un alt ministru îi predau şi plec”, declara ministrul Justiţiei, la Parlament.

Continue Reading

Essential News

Mircea Badea: “Una e să îți dea cu tunul de apă în august, e alta să îți dea în decembrie. Fac un apel către domnul Dragnea!”

Published

on

Comunitățile civice #Corupția Ucide și #Rezistența anunță un amplu miting antiguvernamental în Piața Victoriei pe 1 Decembrie. Mircea Badea a făcut un apel, duminică, către Liviu Dragnea.

”Am toată încrederea că protestul ăsta pe 1 decembrie va fi unul pașnic. Și chiar cred asta. Una e să îți dea cu tunul de apă în august, e alta să îți dea în decembrie. Fac un apel către domnul Dragnea, care a fost ocupat să reprime protestele din Franța, faceți o excepție și nu mai conduceți mașina cu tunul de apă” a spus ironic Mircea Badea, făcând referire la declarațiile lui Mălin Bot, care spunea în august că Liviu Dragnea s-ar fi îmbrăcat în jandarm și ar fi condus autospeciala cu tun de apă.

Continue Reading

Essential News

Băsescu: “Dragnea nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România : DĂNCILĂ.”

Published

on

Traian Băsescu, fost președinte al României, susține, referitor la deciziile de remaniere ce se vor lua astăzi in CEx PSD, că Liviu Dragnea ar trebui să o schimbe pe Viorica Dăncilă din funcția de premier.

“Dar Viorica Vasilica ?
Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală.
Din păcate nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România : DĂNCILĂ”, a scris Băsescu pe Facebook.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.