Connect with us

Essential News

Ecaterina Andronescu: ”Orice om are dreptul să protesteze, să se exprime.”

Published

on

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat pentru RFI că nu a înțeles obiectivele protestului diasporei din Piața Victoriei. Andronescu este însă de părere că guvernul ar trebui să ia măsuri urgente pentru corectarea deficiențelor sesizate de protestatari.

”Orice om are dreptul să protesteze, să se exprime. Deci din acest punct de vedere, cred că ceea ce au spus cei de la Jandamerie, ține de, după opinia mea, de această neclaritate: cine organizează și câți oameni sunt acolo, pentru că una este să ai mii sau zeci de mii și alta este să ai peste un milion de oameni. Sigur că este foarte important să aflăm care sunt principalele argumente pentru care manifestă. Pentru că, cel puțin eu, poate nu am fost suficient de atentă, nu am înțeles care sunt obiectivele acestui miting. (…)Când există asemenea manifestări publice, autoritățile, cei care guvernează trebuie să fie extrem de atenți pentru că, până la urmă, această manifestare prezintă și un senzor al opiniei publice. Trebuie să fie atenți și să încerce să remedieze lucrurile care se reproșează. Dacă ar fi să luăm foarte concret care sunt acțiunile Guvernului care au deranjat foarte mult: legile justiției, deocamdată nu sunt în vigoare, una singură a intrat în vigoare, restul sunt încă în procedurile parlamentare, în aceste proceduri se mai pot întâmpla lucruri”, spune Andronescu.

Essential News

VIDEO | DEZASTRU! Momentul în care valuri de 10 metri lovesc o clădire din Tenerife!

Published

on

Populara destinație turistică Tenerife a fost lovită de valuri masive care au distrus balcoanele de la etajul al treilea al unor clădiri situate pe malul mării, relatează Sky News.

Imagini terifiante surprinse în Tenerife în timpul unui ciclon. Vântul puternic a format valuri uriașe, de peste 10 metri, care au ajuns până la etajul al treilea și au afectat serios balcoanele unor clădiri situate pe malul mării. 39 de persoane au fost evacuate și nimeni nu a fost rănit.

 

Ola arrancando barandas en balcones en el Marisol de Mesa del mar, Tenerife 🏢🌊🌊🌊

Embedded video

Ola arrancando barandas en balcones en el Marisol de Mesa del mar, Tenerife 🏢🌊🌊🌊

Sursa: Sky News

Continue Reading

Essential News

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a amanat luni, pana pe 21 ianuarie 2019, judecarea apelului DNA in cazul Tariceanu.

Published

on

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a amanat luni, pana pe 21 ianuarie 2019, judecarea apelului DNA in cazul in care Calin Popescu Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa in legatura cu ancheta privind retrocedarea Fermei Baneasa, potrivit ziare.com.

Motivele: unul dintre judecatori si-a depus la CSM cererea de pensionare, iar avocatul lui Tariceanu a solicitat termen pentru studierea motivelor de apel.

Potrivit unor surse din magistratura, judecatorul Aurel Ilie si-ar fi depus cererea de pensionare.

Astazi, avocatul Dan Apostol a cerut termen pentru studierea motivelor de apel, deoarece au fost depuse vineri. Procurorul DNA a fost de acord cu amanarea acestui proces. Tariceanu nu s-a prezentat astazi la Inalta Curte.

Presedintele completului de 5 judecatoru, Iulian Dragomir, a pus in vedere DNA sa formuleze, pana pe 14 ianuarie, o cerere scrisa de probe.

Pe 9 noiembrie, Inalta Curte a tras la sorti componenta noilor completuri de 5 judecatori. Completul care ar trebui sa-l judece pe Tariceanu este format din Lavinia Lefterache, Ionut Matei, Ilie Gheorghe Aurel, Ioana Bogdan si Stefan Pistol.

Continue Reading

Essential News

Cristian Lazăr a stabilit o întâlnire cu avocații soției președintelui României pentru a vedea când poate fi citată prima doamnă la audieri.

Published

on

Soluție de ultimă oră găsită de procurorii de la Parchetul General pentru audierea soției președintelui României, Klaus Iohannis. Potrivit “România TV”, procurorul Cristian Lazăr, cel care se ocupă de dosarul caselor soților Iohannis, despre care procurorii susțin că ar fi fost dobândite ilicit, a stabilit o întâlnire cu avocații soției președintelui României pentru a vedea când poate fi citată prima doamnă la audieri.

Decizia vine după ce Carmen Iohannis a anunțat procurorii prin fax, săptămâna trecută, că nu poate lua parte la audierile la care fusese citată, fiind plecată în Marea Britanie unde efectua o vizită oficială cu șeful statului.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.