Connect with us

Essential News

‘But My Emails’: Hillary Clinton Fumes at Comey’s Gmail Use

Published

on

‘But My Emails’: Hillary Clinton Fumes at Comey’s Gmail Use

Failed presidential candidate Hillary Clinton mocked fired FBI Director James Comey Thursday after the Justice Department Inspector General report revealed he too used a personal email account to conduct official business. 

Read more here

Essential News

Petre Daea, reacție la scrisoarea disidenților din PSD: “Am alte probleme de rezolvat. Pe ele mă concetrez.”

Published

on

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat despre scrisoarea din partid semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, că nu vrea să discute despre acest subiect pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor din agricultură.

„Nu discut, am alte probleme de rezolvat. În țara asta am alte probleme de rezolvat în portofoliul meu de ministru, pe ele mă concentrez, ca să rezolv problemele din agricultura țării românești”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul Agriculturii, Petre Daea, în legătură cu scrisoarea din PSD în care se solicită demisia președintelui formațiunii, Liviu Dragnea.

Continue Reading

Essential News

Marius Dunca: “Nu înțeleg această dorință de putere.”

Published

on

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a reacționat dur după scrisoarea anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu, spunând că nu înțelege această dorință de putere.

„Ar trebui discutată în CEx și nu să ieșim public. Ce am rezolvat cu această scrisoare publică, îi întreb pe cei care au semnat-o. Noi în Transilvani o să ne întâlnim, o să discutăm. Președintele Dragnea are susținere în continuare. Dacă ne uităm pe cifre, vedem că este o guvernare de succes. Nu înțeleg de unde această dorință de putere. Cei care au semnat acolo cred că vor să dea vina pe altcineva pentru că nu sunt ei în stare să rezolve sau să-și ducă proiectele la bun sfârșit”, a spus Dunca la Antena3.

Continue Reading

Essential News

Marian Neacșu: “Viorica Dăncilă va rămâne în continuare premier și va conduce interimar partidul.”

Published

on

Secretarul general al PSD Marian Neacșu a declarat miercuri la Antena 3 că în cazul în care Liviu Dragnea își va da demisia, făcând referire la scrisoarea contestatarilor din partid, Viorica Dăncilă va rămâne în continuare premier și va conduce interimar partidul până la următorul congres, care va avea loc anul viitor.

„Este premierul României și în măsura în care se va ajunge la un demers, pe care dvs l-ați anunțat puțin mai devreme, eu cred că va fi și mai întărită, dublată și de calitatea de conducător interimar al PSD până la un congres, când vom decide și candidatul partidului și/sau al coaliției pentru alegerile prezidențiale. Susțin un candidat comun. Cred că numai așa avem șansă”, a spus Marian Neacșu, spunând că se va discuta în partid dacă social-democrații îl vor susține sau pe Călin Popescu Tăriceanu.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.