Connect with us

Essential News

BREAKING | Ministerul Sănătății – ORDIN pentru aprobarea protocolului de tratament a infecției cu noul Coronavirus, SARS-Cov-2. 

Published

on

 

Conform documentului, una dintre concluziile citate din evaluarea făcută de către savanți din Chian a fost că ”cloroquina medicament anti-malaric (…) este extrem de eficientă în controlul infecției cu 2019-CoV-2 in vitro”, dar și că datele ar trebui evaluate la pacienți care suferă de COVID-19. 

Una dintre concluziile studiilor existente până în acest moment, menționate în odinul de ministru, este că fosfatul de clorochină este superior placebo în limitarea formelor grave de penumonie  COVID-19, promovând o reducere a multiplicării virusului și scurtarea evoluției bolii. Studiile au fost, însă, realizate pe un număr mic de cazuri.

Atenție! Clorochinul auto-administrat poate fi letal, dacă se depășește doza. Cei care își autoadministrează acest antimalaric riscă foarte mult, inutil, dacă nu au forme grave de pneumonie, care obligatoriu se tratează în spital..

Din datele existente până în prezent, se observă că riscul de suprainfecții bacteriene este semnificativ mai mic decât la pacienții cu gripă. În cazul gripei sezoniere, infecția virală poate declanșa o suprainfecție bacteriană a plămânilor.  Antibioticele recomandate în pneumonia bacteriană suprapusă infecției COVID-19 sunt cele recomandate în pneumonia comunitară.

Alte medicamente studiate pentru COVID au fost unele folosite în tratamentul infecției HIV. Lopinavirul este un inhibitor de protează utilizat pentru a trata infecția cu HIV, asociat cu ritonavir ca booster.

Un medicament necesar în poliartrita reumatoidă severă poate fi folosit la un subgrup de pacienți cu forme severe de COVID-19 la care există o activare excesivă a inflamației. Identificarea acestor pacienți se poate face pe baza unor analize de laborator, în spitale.

Remdesivir ”poate fi cel mai bun medicament antiviral pentru tratamentul 2019-nCoV”. 

Image result for remdesivir drug

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Essential News

Orban l-a UMILIT, în plină ședință de Guvern, pe Cîțu: “Am înțeles că e necesar să rediscutăm OUG referitoare la ratele bancare.”

Published

on

Ludovic Orban l-a umilit, în ședința de Guvern de luni, pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, cel care, prin depunerea mandatului de prim-ministru desemnat, i-a permis să fie, în continuare, premier. Orban l-a taxat pe Cîțu pentru că a trebuit să refacă OUG referitoare la păsuirea ratelor bancare.

”Ludovic Orban: Am înțeles că e necesar să rediscutăm OUG referitoare la ratele bancare.

Florin Cîțu: E nevoie de câteva clarificări, de dobânda la dobândă, despre cine poate beneficia și am extins și perioada de depunere a cererii, care era posibilă doar pe perioada stării de urgență, la 45 de zile de la apariția acestei OUG.

Ludovic Orban: Bun, ca să fiu clar. 1. Nu se mai capitalizează dobânda la dobândă pentru creditele ipotecare.

Florin Cîțu încearcă să intervină, dar premierul vorbește, în continuare, peste el.

Ludovic Orban: 2. Se prelungește termenul până la care se depune cererea de către persoana fizică sau juridică. 2. Până la momentul în care solicită, dacă au restanțe la plata creditelor, pot achita restanțele, ca să poată solicita suspendarea plății ratelor următoare.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

 

Continue Reading

Essential News

Codrin Ștefănescu: Violeta Alexandru, este ”cel mai sinistru ministru”, nu înțelege nimic din zona economică.

Published

on

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este ”cel mai sinistru ministru”, asta pentru că nu înțelege nimic din zona economică și nici nu ascultă patronatele care sunt nevoite să concedieze oamenii.

”Una dintre cele mai sinistre si incompetente personaje din guvernul PNL este ministrul muncii, madam Violeta Alexandru fostā Baubau! Nu intelege nimic, nu-i pasā de nimic! Urlā patronatele cā sunt nevoite sā concedieze oameni, se cer urgent māsuri, sprijin, bani…si nimic! Cucoana asta chiar nu pricepe o iotā despre ceea ce se petrece in economia româneascā acum. E surdā, oarbā si lipsitā de orice interes! Si incā e in functie!”, scrie Codrin Ștefănescu.

 

Continue Reading

Essential News

PSD continuă scandalul cu ministrul Finanțelor Florin Cîțu pe tema ordonanţei de amânare a ratelor bancare.

Published

on

PSD continuă scandalul cu ministrul Finanțelor Florin Cîțu pe tema ordonanţei de amânare a ratelor bancare. Într-o postare pe Facebook, partidul condus de Marcel Ciolacu lansează şi o ironie la adresa lui Cîțu, folosind hashtagul folosit de ministrul Finanțelor #româniitrebuiesăştie.

Ieri, Marcel Ciolacu a anunțat că va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obțină o amânare a acestora până la sfârșitul lui septembrie fără “dobânzi la dobânzi”.

„În România, ce fac Orban și Guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei, în condițiile în care mulți nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, făcând o comparație cu măsurile luate în Marea Britanie.

 

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2020 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2020 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.