Connect with us

Essential News

AUDIO – O nouă înregistrare incendiară cu procurorul

Published

on

AUDIO – O nouă înregistrare incendiară cu procurorul

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat că procurorul Mircea Negulescu voia să o aresteze pe o judecătoare, soția fostului procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, cel care a fost achitat joi de ÎCCJ în dosarul lui Sebastian Ghiță.

Vlad Cosma a prezentat, joi seară, o înregistrare în care procurorul Mircea Negulescu îi spune că își dorește să îl vadă pe procurorul Liviu Tudose „spânzurat în pădure la Păulești”.

„Am făcut referire…

Continuarea pe: Stiripesurse.ro

Essential News

Liderul PSD Buzău lansează acuzaţii dure la adresa lui Dragnea!

Published

on

Liderul PSD Buzău, fostul vicepremier Marcel Ciolacu, aderă la demersul colegilor care au semnat o scrisoare prin care îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Ciolacu lansează acuzaţii dure la adresa lui Dragnea, despre care spune că a ajuns un om orbit de putere.

“Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat problemele lor și a încercat să le rezolve. Faptul că niciodată nu am abdicat de la acest principiu a făcut să câștigăm alegeri și să guvernăm corect.

Susțin Scrisoarea semnată de colegii mei pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înțelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greșite care continuă de prea mult timp.

Aceste decizii greșite se suprapun cu dorința de și mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un președinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii și spaime imaginare.

Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noștri să fie dați afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adâncește pe zi ce trece și că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească și să ne ducă înainte ca națiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern și la asocierea ei cu state sancționate și puse la colț pentru nerespectarea valorilor și principiilor europene.

Problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificările la legile justiției să nu poată fi realizate. În locul unei consultări, avem de-a face cu niște decizii impuse unilateral. Iar societatea răspunde pe bună dreptate la acest comportament. Susțin modificările legilor justiției, dar făcute de o manieră corectă prin consultarea tuturor părților implicate. Toate aceste lucruri se identifică din păcate cu Liviu Dragnea și cu modul său total greșit în care a înțeles să exercite puterea și încrederea pe care PSD i le-a dat.

Pentru toate acestea, cred că a venit timpul ca Liviu Dragnea să înțeleagă faptul că pentru binele României și al PSD ar trebui să facă un pas în spate.

E cea mai bună și rapidă soluție pentru a înceta cu scandalurile din țară și a ne întoarce la problemele de zi cu zi ale guvernării alături de partenerii noștri de la ALDE. Avem nevoie de stabilitate, responsabilitate și coerență în actul de guvernare pentru că aceasta este dorința oamenilor care ne-au votat. Pentru a redeveni acel PSD apropiat de oameni și de problemele lor!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Continue Reading

Essential News

Petre Daea, reacție la scrisoarea disidenților din PSD: “Am alte probleme de rezolvat. Pe ele mă concetrez.”

Published

on

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat despre scrisoarea din partid semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, că nu vrea să discute despre acest subiect pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor din agricultură.

„Nu discut, am alte probleme de rezolvat. În țara asta am alte probleme de rezolvat în portofoliul meu de ministru, pe ele mă concentrez, ca să rezolv problemele din agricultura țării românești”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul Agriculturii, Petre Daea, în legătură cu scrisoarea din PSD în care se solicită demisia președintelui formațiunii, Liviu Dragnea.

Continue Reading

Essential News

Marius Dunca: “Nu înțeleg această dorință de putere.”

Published

on

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a reacționat dur după scrisoarea anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu, spunând că nu înțelege această dorință de putere.

„Ar trebui discutată în CEx și nu să ieșim public. Ce am rezolvat cu această scrisoare publică, îi întreb pe cei care au semnat-o. Noi în Transilvani o să ne întâlnim, o să discutăm. Președintele Dragnea are susținere în continuare. Dacă ne uităm pe cifre, vedem că este o guvernare de succes. Nu înțeleg de unde această dorință de putere. Cei care au semnat acolo cred că vor să dea vina pe altcineva pentru că nu sunt ei în stare să rezolve sau să-și ducă proiectele la bun sfârșit”, a spus Dunca la Antena3.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.