Connect with us

Celeb News

Dr. Luke Denies Kesha’s Claim That He Raped Katy Perry.

Published

on

Dr. Luke is addressing the latest revelation in his ongoing legal battle against Kesha.
Included in the court documents obtained by E! News is a February 2016 text message exchange…

Read more here

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Celeb News

El Chapo Guzman si-a angajat “dream team” de avocati cu incredibila suma de 5 milioane de dolari!

Published

on

El Chapo Guzman si-a angajat “dream team” de avocati. Trei oameni il vor apara in procesul care sta sa inceapa in Statele Unite.

Joaquin “El Chapo” Guzman si-a angajat 3 avocati cu incredibila suma de 5 milioane de dolari, scrie NY Post. Potrivit jurnalistilor de peste ocean, suma de 5 milioane este onorariul minim pe care avocatii il vor primi, ea putand sa creasca in cazul in care vor reusi sa ii obtina mexicanului o sentinta favorabila.

Primul avocat angajat de familia lui El Chapo este Jeffery Lichtman, cel care l-a aparat pe faimosul John “Junior” Gotti, un alt mafiot celebru.

Ceilalti doi avocati sunt Eduardo Balarezo si William Purpura, care l-au aparat in trecut pe Alfredo Beltran Leyva, traficant rival cu El Chapo, condamnat in SUA, caruia i s-au confiscat 529 de milioane dolari.

Vestea a iscat un val de nemultumire in SUA, avocatii fiind acuzati ca sunt platiti cu bani patati cu sange nevinovat.

“Sunt bani din droguri, sunt bani patati cu sange”, spun numeroase voci din Statele Unite.

foto: time.com

Continue Reading

Celeb News

Miley Cyrus, ”devastată” după ce locuinţa sa a fost mistuită de flăcările care continuă să se extindă în statul California!

Published

on

Miley Cyrus, în vârstă de 25 de ani,  a declarat că este ”devastată” după ce locuinţa sa a fost mistuită de flăcările care continuă să se extindă în statul California, informează luni Press Association. Cântăreața a postat un mesaj pe Twitter.

”(Sunt) complet devastată de incendiile care îmi afectează comunitatea. Mă număr printre cei norocoşi. Animalele mele şi dragostea vieţii mele au scăpat tefere; asta e tot ceea ce contează acum. Casa mea nu mai rezistă, însă amintirile pe care le-am trăit cu familia şi prietenii sunt puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a rămas”, a scris pe Twitter vedeta americană

Mai multe incendii sunt active atât în nordul cât şi în sudul statului California. Peste 230 de persoane erau date dispărute duminică, amplificând temerile potrivit cărora bilanţul deceselor ar putea creşte.

Zeci de vedete, printre care Kim Kardashian West, Caitlyn Jenner şi Lady Gaga au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din Malibu ameninţate de flăcări, potrivit Agerpres. Actorul Gerard Butler a scris pe Instagram că locuinţa sa din Malibu a fost ”pe jumătate distrusă”. Cel puțin nouă persoane au murit în urma incendiilor devastatoare de vegetație din California, SUA. În același timp, peste 2.000 de case au fost distruse de foc și alte 15.000 sunt amenințate. Totodată, 25.000 de persoane au fost evacuate de autorități.

foto: KiSS 92.5

Continue Reading

Celeb News

Casa lui Gerard Butler a fost făcută scrum de incendiile care au cuprins California!

Published

on

Actorul scoțian Gerard Butler care mâine va împlini 49 de ani s-a întors la locuința din Malibu, California, după ce fusese evacuat, cu câteva zile în urmă, împreună cu mulți alți locuitori din zonă, din pricina incendiilor care au devastat zona în ultimele zile.

El a postat imagini de la dezastrul găsit acasă, a anunțat themirror.co.uk. „Momente foarte dificile s-au abătut peste California”, a scris actorul, care și-a găsit jumătate din proprietate făcută scrum.

Cu o mască pe față, pentru a putea respira, actorul a arătat rămășițele locuinței sale.

Gerard Butler e devastat. Casa lui a fost făcută scrum de incendiile care au cuprins California FOTO: Instagram

Gerard Butler e devastat. Casa lui a fost făcută scrum de incendiile care au cuprins California

FOTO: Instagram

Peste 250.000 de persoane au fost evacuate de autorități din calea incendiilor. În timp ce clanul Kardashian a dezvăluit că proprietățile lor n-au fost atinse de flăcări, Butler a arătat că n-a fost atât de norocos.

Gerard Butler și-a văzut casa făcută scrum FOTO: Instagram

Gerard Butler și-a văzut casa făcută scrum.

FOTO: Instagram

Jumătate din casa lui s-a făcut scrum. Butler a mai remarcat: „curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor”.

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.