Connect with us

Celeb News

BELLA HADID – BUNS OUT IN PARIS!!! 

Published

on

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Celeb News

Actorul Cuba Gooding Jr va pleda „nevinovat” privind noile acuzaţii de hărţuire sexuală.

Published

on

Actorul Cuba Gooding Jr va pleda „nevinovat” privind noile acuzaţii de hărţuire sexuală formulate de procurorii din Manhattan, care l-au învinuit în urmă cu câteva luni că a hărţuit o femeie într-un bar, a transmis avocatul lui, citat de Reuters.

Iniţial, el a fost acuzat, în luna iunie, că ar fi atins cu forţa sânii unei femei. Actorul a negat acuzaţiile. Dacă va fi găsit vinovat, Gooding riscă o pedeapsă cu până la un an de închisoare.

Noile acuzaţii, care nu au fost făcute public, sunt parte din aceaşi caz penal, dar vin în urma unor incidente separate, care ar fi avut loc în 2008, 2013 şi 2015.

Gooding va depune mărturie la Curtea Supremă din Manhattan.

În vârstă de 51 de ani, actorul – premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Jerry Maguire” (1997) – este cunoscut pentru interpretări din filme ca „A Few Good Men” şi „The Butler” şi din miniseria „American Crime Story: The People v. O.J. Simpson”.

Pentru acuzaţiile iniţiale, el a fost programat să fie judecat joi, însă noile învinuiri vor face ca procesul să fie amânat.

Avocatul Mark Heller a declarat că procurorii au încercat să amâne cazul prin introducerea de noi acuzaţii. „Suntem foarte încrezători că acest caz va fi respins”.

Gooding, divorţat, este unul dintre numeroşii bărbaţi din politică, divertisment, sport care au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală în ultimii doi ani.

Fostul producător Harvey Weinstein va fi judecat la finalul acestui an la New York. El este acuzat, între altele, de viol, învinuiri pe care le neagă.

Continue Reading

Celeb News

Lista completă a marilor câștigători “The Artist Awards.”

Published

on

Pentru a doua seară consecutiv, Craiova a fost locul în care și-au dat întâlnire cei mai tari artiști ai momentului și cei mai relevanți creatori de conținut din România, cu ocazia primei ediții a premiilor The Artist. Ca și vineri, scena din Piața Mihai Viteazu a aparținut unui număr impresionant de artiști, care au impus ritmul timp de peste 6 ore. Delia, INNA, Minelli, Irina Rimes, Cristi Minculescu, Carlas Dreams, The Motans, Vanotek, Ami, Raluka, Pacha Man, Florian Rus, Shift sunt doar câteva dintre numele alături de care craiovenii prezenți în public au cântat vers cu vers. Seara a fost încheiată de un concert al celor de la  B.U.G. Mafia, primiți pe scenă în aplauze.

Obișnuiți cu scenele și cu publicuri uriașe, artiștii ajunși la Craiova au recunoscut cât se poate de sincer că au emoții, dar asta nu a făcut decât să-i apropie și mai mult de fanii lor. Mai mult, aproape că nu a fost câștigător care să nu-și declare aprecierea față de public, fără de care nu ar fi ajuns la nivelul actual.

Pe aprcursul celor două zile de The Artist Awards, INNA a câștigat nu mai puțin de cinci premii, iar trofeul pentru Best Video l-a dăruit mai departe colegilor ei, Bogdan Paun – regizor si Alexandru Muresan – DoP (NGM Creative), celor care au făcut ca videoclipul piesei „Iguana’ să arate atât de bine. Dintre toate premiile câștigate „Best Album Award’, obținut pentru albumul „YO’ este cel pe care și-l dorea cel mai mult. „E prima dată în viața mea când câștig Best Album. Mă bucur foarte mult de acest premiu și o să-l țin aproape de sufletul meu.’

Și The Motans se poate lăuda cu YouTube Award, dar și cu încă altele două obținute alături de Irina Rimes pentru piesa „Poem’, o piesă ce s-a aflat îndelung pe buzele tuturor.

Premiată aseară de două ori, pentru Best Show – „Acadelia’ și Favorite Artist, iar vineri seara cu Best Ad Campaign Award – pentru Casa de Papel, Delia a oferit, la rândul ei un show de zile mari, așa cum și-a obișnuit, de altfel, fanii. „Sunt happy pentru orice fel de premiu, e o recunoaștere a muncii depuse și a anilor pentrecuți făcând muzică. Pentru mine înseamnă multă muncă și plăcere, dar și o chestie foarte creativă, pentru că pentru noi e un fel de playground, e locul nostru de joacă’, a delarat Delia imediat ce a coborât de pe scenă. Iar îndemnul Deliei către public a sunat așa: „Fiți creativi, faceți ce vă place, nu vă sfiiți și nu vă fie teamă de momentele cringe!’

Un premiu cu totul și cu totul special i-a revenit lui Cristi Minculescu pentru „Legendary Artist’. „Lifetime Awards. Acu patruzeci de ani jucam fotbal pe străzile acestui oraș, iar dacă mi-ar fi zis cineva că mai târziu o să iau Legendary Award, aș fi râs. Ce pot să spun? A fost o călătorie extraordinară. Cu toți copiii ăștia fantastici, cu părinții lor, chiar și bunicii lor, care au fost alături de noi. E fantastic’, a declarat idolul atâtor generații, Cristi Minculescu, imediat după primirea premiului.

Trofeul The Artist of the Year a revenit celor de la Carlas Dreams, care au susținut, de

altfel, un show absolut incediar alături de publicul din Craiova care a cântat împreună cu ei pe tot parcursul momentului lor.

De intensitatea momentelor artistice au putut să se bucure toți cei prezenți. În stânga scenei s-au aflat interpreți mimico-gestuali, pentru ca persoanele hipoacuzice să poată trăi experiența interpretării live.

Artiștii care s-au impus prin voturile publicului și au câștigat premiile The Artist sunt:

 1. Best New Artist – Mark Stam
 2. The Production Artist – Alex Cotoi
 3. Best DJ Act – Vanotek
 4. The Electronic Dance Artist – Minelli
 5. The Pop Rock Artist – Vama
 6. Best Trap Artist – Killa Fonic
 7. YouTube Award – The Motans
 8. Biggest Online Community – INNA
 9. Best Song – „Poem’ – The Motans feat. Irina Rimes
 10. Best Video – „Iguana’ – INNA
 11. Best Collaboration – „Poem’ – The Motans feat. Irina Rimes
 12. Best Album – „YO’INNA
 13. Best Show – „Acadelia’, Delia
 14. Legendary Artist – Cristi Minculescu
 15. Favorite Artist – Delia
 16. Best Female Artist – INNA
 17. Best Male Artist – Carlas Dreams
 18. The Artist on TV – Smiley
 19. The Artist of the Year – Carlas Dreams

Câștigătorii primei ediții The Artist Awards – categoria Content Creators – sunt:   

 1. Travel Award – BackPackYourLife
 2. Best Ad Campaign Award – Delia pentru Casa de Papel
 3. Gaming Award (offered by YouTube) – MaxINFINITE
 4. Most Watched Content Creator Channel – Noaptea Târziu
 5. Instagrammer of the Year – Alina Ceușan
 6. Special Skill Award – Emil Rengle
 7. Entertainment Award (offered by YouTube) – Selly
 8. Kids Award – Dariana Muntean
 9. Gamer of the Year – MaxINFINITE
 10. Best Teenage Artist Award – Iuliana Beregoi
 11. Biggest Audience Award – 5GANG
 12. Fashion Icon Award – Alina Ceușan
 13. Beauty Award – Laura Giurcanu
 14. Best Sketch Award – Mircea Bravo
 15. YouTube Artist of the Year – INNA
 16. Special Project Award – L-A SERAL
 17. Best Newcomer – Alexia Eram
 18. Best Music Parody – Noaptea Târziu
 19. Audience Award – Alex Montrey
 20. YouTube Creator of the Year – Selly
Continue Reading

Celeb News

TAYLOR SWIFT STAPLES BANNER GETTING SHUNNEDL.A. Kings Fans Hate It

Published

on

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.