Connect with us

Business

O companie low cost intră în grevă! Zborurile sunt afectate

Published

on

Business

Uber Technologies Inc este în negocieri pentru preluarea companiei Deliveroo din Marea Britanie.

Published

on

Serviciul de rezervări de automobile cu şofer Uber Technologies Inc este în negocieri pentru preluarea companiei Deliveroo din Marea Britanie, a anunţat, joi, Bloomberg, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Reuters.

Deliveroo, cu sediul în Londra, este evaluată la peste două miliarde de dolari după ce a obţinut anul trecut 98 de milioane de dolari de la investitori privaţi. Compania oferă consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu oferă livrare la domiciliu.

Reprezentanţii Uber şi Deliveroo nu au fost disponibili pentru comentarii.

Potenţiala preluare a Deliveroo ar reprezenta o victorie pentru Uber, care încearcă să domine segmentul de livrări de produse alimentare în Europa.

Deliveroo este unul dintre cele mai mari start-up-uri din Europa şi concurează direct cu serviciul global de livrare de mâncare Uber Eats. Este omniprezent în capitale europene, iar pe plan global este disponibil în peste 200 de oraşe de pe patru continente.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii. Uber activează pe piaţa din România din februarie 2015, în Bucureşti, şi s-a extins în 2016 în oraşele Cluj, Braşov şi Timişoara. În România, Uber are peste 450.000 de utilizatori, din care 350.000 în Bucureşti. România este a doua piaţă ca mărime în regiunea central şi est europeană, după Polonia, şi a cincea din Uniunea Europeană.

Continue Reading

Business

Facebook are termen pana la sfarsitul anului sa indeplineasca reglementarile UE

Published

on

Facebook are termen pana la sfarsitul anului sa indeplineasca reglementarile UE


Reteaua de social media Facebook are termen pana la sfarsitul anului sa indeplineasca reglementarile UE privind protectia consumatorilor sau se va confrunta cu sanctiuni, a anuntat, joi, comisarul european pentru justitie, consumatori si egalitate de gen, Vera Jourova, transmite Reuters.

Continuarea aici

Continue Reading

Business

O nouă televiziune românească tocmai s-a lansat!

Published

on

Abonații RCS&RDS și UPC vor putea vedea pe micile ecrane un nou canal TV românesc recent lansat. Este singurul canal de business din România.

Continuarea aici

Continue Reading

Trending

Bintelligence is the Internet's most comprehensive web-platform for uncovering, collect and sharing the latest and greatest intelligent informations in Politics, Businesses, Celebrities and Sports. We love diversity and we appreciate a brilliant idea no matter where it comes from. So feel free to browse our iPosts and iPhoto galleries! © 2018 Bintelligence.ro, LLC. All Rights Reserved. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Bintelligence Management. Copyright © 2018 Bintelligence.ro is not responsible for the content of external sites.