Connect with us

Business

La trei ani de la inaugurare, Mega Mall investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment

Published

on

La trei ani de la inaugurare, Mega Mall investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment


Mega Mall investeşte aproape 3,5 milioane de euro în reinventarea zonei food court şi divertisment amplasată la nivelul doi al centrului comercial. Proiectul, conceput de Corvin Cristian Studio, birou de design, presupune o reamenajare completă a spaţiului de 10.000 mp, sub conceptul „Experienţe”.

Continuarea aici

Business

Comisia Europeană: Riscul de sărăcie este foarte ridicat în România!

Published

on

Comisia Europeană (CE) a adresat miercuri, în recomandările specifice de ţară, un avertisment României privind riscul foarte ridicat de sărăcie sau de excluziune socială.

Continuarea aici

Continue Reading

Business

Preşedintele LAPAR: “Unii primari sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu ei!”

Published

on

Fermierii au mari probleme cu autorităţile locale, în condiţiile în care unii primari sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu ei, a declarat, miercuri, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România /LAPAR/, Laurenţiu Baciu, la Conferinţa Naţională a Agricultorilor, informează platforma agerpres.ro

“Cei care sunt de faţă aici au mari probleme cu autorităţile locale. Nu aş vrea să se supere nimeni, dar pe un primar l-am şi prevenit de când am venit: vezi că am să pun problema primarilor doamnei prim-ministru. Sunt localităţi unde primarii sunt Dumnezeii Dumnezeilor, adică Dumnezeu adevărat joacă la grupa mică în comparaţie cu el. Nu au înţeles că păşunile sunt destinate animalelor şi numai deţinătorilor de animale. Nu au înţeles că aceşti amărâţi care lucrează câte 12 -14 ore pe zi în timp de campanie trebuie să nu îşi piardă timpul pe la primării pentru adeverinţe. Sunt localităţi, şi vi le pot exemplifica, în care nu a dat adeverinţă pentru că s-a supărat pe tot satul domnul primar şi domnul secretar. Acei oameni nu şi-au primit banii pe câteva mii de hectare în judeţul Suceava, pentru că nu vrea secretarul. Am luat legătura şi cu doamna prefect de acolo, care mi-a spus: Domnule Baciu nu am ce-i face. Doamna prim-ministru, chiar nu putem în ţara asta? Sunt unii care nu au nicio lege sau au legea lor personală”, a spus Baciu.

Acesta a precizat că în alte localităţi primarii dau adeverinţe cu întârziere, pe motiv că aşa spune legea. “O altă speţă de primar inteligent într-un judeţ mai spre est – Botoşani – în care a zis: vrei adeverinţa, când mai erau două zile şi se termina înscrierea, faci şi tu o cerere şi în 30 de zile îţi dau adeverinţa, că aşa prevede legea, pentru că cine a dat aşa a gândit-o, adică să stea pentru o adeverinţă 30 de zile”, a adăugat Baciu.

Continue Reading

Business

Dovada că niciodată nu trebuie să renunţi: A eşuat cu primul business, dar a perseverat şi a prins aripi.

Published

on


Firma de cercetare înfiinţată de cercetătorul care şi-a luat doctoratul cu o teză care a studiat primele zece ediţii din catalogul 100 Tineri Manageri de top a depăşit anul trecut pragul de un milion de lei cifră de afaceri. A doua încercare a antreprenorului de a dezvolta propria firmă a prins aripi, dar prima experienţă a fost un eşec. Cum a fost drumul până aici şi ce planuri are în continuare, povesteşte braşoveanul Romulus Oprica, cel care a înfiinţat şi a crescut BrandBerry.

Continuarea aici

Continue Reading

Trending